Juragan Sate

Versi: Jhony Sayekti ft.Titin Jayanti

Lk:
E e e duh wong ayu dik, anak’e sopo
Kowe gelem ora ning, rabi karo aku..
Pr:
Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
(mangan ketan dicampur klopo)
(ra entuk prawan rondo ora popo)

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..

Pr: Alah gombal mas mas,endi buktine..
Lk: Ojo kwatir dhik..
Lk: Ojo maneh sampean njaluk omah mbek montor
Lk: Ono’ wong ngedol gunung tak tuku dhik
Lk: Sampean ngerti, thek sopo gedung bertingkat iku dhik
Lk: Thek’e kirawan iku
Pr: Opo yo tenan..
Lk: Wong sugih dilawan ambi sampean, ajur duwik endog..

reff:
Pr:
Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
(mangan ketan dicampur klopo)
(ra entuk prawan rondo ora popo)

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..

Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor lho mas..!
Lk: Tak kreditno dhik..
Pr: Njaluk omah pokok’e yo!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor aku!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *