Sewu Janji

Versi: Yanti Lesmono

Janji sewu janji..
Janjimu ra biso diugemi..
Jare teko aku wis ngenteni,
Mung gawe gelaning ati..

Jare tresno suci,
Tresnomu marang awakku siji..
Nanging ono pucuk’e lathi,
Seje lambe seje ati..

Janjimu mas janji gombal,
Waton mengo waton ngomong alias ngobral..
Janjimu mas janji palsu,
Sewu janji sak kepenak’e atimu..

Rono nyandhing rene nyandhing,
Aku emoh dadekke selir..
Sory saja sory mawon,
Monggo pados sanese mawon..

reff:
Janji sewu janji..
Janjimu ra biso diugemi..
Jare teko aku wis ngenteni,
Mung gawe gelaning ati..

Jare tresno suci,
Tresnomu marang awakku siji..
Nanging ono pucuk’e lathi,
Seje lambe seje ati..

Janjimu mas janji gombal,
Waton mengo waton ngomong alias ngobral..
Janjimu mas janji palsu,
Sewu janji sak kepenak’e atimu..

Rono nyandhing rene nyandhing,
Aku emoh dadekke selir..
Sory saja sory mawon,
Monggo pados sanese mawon..

Rono nyandhing rene nyandhing,
Aku emoh dadekke selir..
Sory saja sory mawon,
Monggo pados sanese mawon..

Rono nyandhing rene nyandhing,
Aku emoh dadekke selir..
Sory saja sory mawon,
Monggo pados sanese mawon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *