Semedot Ning Ati

Versi: Ega Gebbyca

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
Yen awan kebayang yen bengi ke impi,
Perasaan rindu duh setengah mati,
Duh pujaan sumedot ning ati..

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..

reff:
Yen dipikir-pikir memang susah,
Yen tresna wis nempel kongkon pisah..

Ora kolu nginung ora kolu mangan,
Kelingan wong siji, sumedot ning ati..

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..

reff:
Yen dipikir-pikir memang susah,
Yen tresna wis nempel kongkon pisah..

Ora kolu nginung ora kolu mangan,
Kelingan wong siji, sumedot ning ati..

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
Yen awan kebayang yen bengi ke impi,
Perasaan rindu duh setengah mati,
Duh pujaan sumedot ning ati..

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *