Tumbak Cucukan

Versi: Bimo Wijayanto Ssn ft. Anis

Lk:
Tumbak cucukan, kuwi candrane wong sing seneng padudon
Mrono mrene mung umuk, ngudal wirang landhep wicarane..
Rasan rasan madul, mronomrene tanpo saru siku
Wasis ngrakit ukoro, baut wicoro sing tanpo guno..

Manis rembuge, pinter wadul wadul lan golek perkoro
Ngudal alane liyan, ngalor ngidul tembunge suloyo..
Adol omong woro-woro, muspro alus mowo wiso
Pungkasan adu-adu, kulakan warto adol memolo..

reff:
Pr:
Tumbak cucukan, kuwi candrane wong sing seneng padudon
Mrono mrene mung umuk, ngudal wirang landhep wicarane..
Rasan rasan madul, mronomrene tanpo saru siku
Wasis ngrakit ukoro, baut wicoro sing tanpo guno..

Manis rembuge, pinter wadul wadul lan golek perkoro
Ngudal alane liyan, ngalor ngidul tembunge suloyo..
Adol omong woro-woro, muspro alus mowo wiso
Pungkasan adu-adu, kulakan warto adol memolo..

reff:
Lk:
Tumbak cucukan, kuwi candrane wong sing seneng padudon
Mrono mrene mung umuk, ngudal wirang landhep wicarane..
Rasan rasan madul, mronomrene tanpo saru siku
Wasis ngrakit ukoro, baut wicoro sing tanpo guno..

Manis rembuge, pinter wadul wadul lan golek perkoro
Ngudal alane liyan, ngalor ngidul tembunge suloyo..
Adol omong woro-woro, muspro alus mowo wiso
Pungkasan adu-adu, kulakan warto adol memolo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *