Tresno Waranggono


Nur-Bayan_Imas-Setyo-Rini
Versi: Nur Bayan ft. Imas Setyo Rini

LK:
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..

Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zuvpilcq]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Tresno Waranggono]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.04]Tresno Waranggono
[00:00.04]by: Nur Bayan ft. Imas Setyo Rini
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Lk: Nelongso roso rasane
[00:36.77]Lk: nangis jroning atiku,
[00:40.43]Lk: Yen kelingan
[00:42.36]Lk: esem gemuyumu..
[00:47.03]Lk: Laras sworo gending tresno
[00:50.45]Lk: gawe kangene atiku,
[00:54.30]Lk: Tansah eling
[00:56.48]Lk: aku ro sliramu..
[01:01.98]Pr: Duh kangmas sak tenane
[01:05.34]Pr: aku ngerti atimu,
[01:09.02]Pr: Neng wis pestine
[01:11.31]Pr: aku du jodomu..
[01:15.91]Pr: Pancen roso kari roso,
[01:19.22]Pr: kudu lilo nggonmu nerimo
[01:22.82]Pr: Lilakno aku
[01:25.38]Pr: nyanding priyo liyo..
[01:30.23]Lk: Ra keroso wis sewindu
[01:33.58]Lk: nggonku ora ketemu,
[01:37.25]Lk: Kegugah atiku
[01:39.49]Lk: krungu suaramu..
[01:44.22]Lk: Aku mung biso ndedungo
[01:47.34]Lk: waranggono sing tak tresno,
[01:51.12]Lk: Mugo biso
[01:53.37]Lk: urip tentrem mulyo..
[01:58.52]Pr: Tak tulis lakon tresnamu
[02:01.88]Pr: ing gending katresnanku,
[02:05.49]Pr: Tak tembangne
[02:07.60]Pr: saben kangen sliramu..
[02:12.65]Pr: Sak tenane aku nangis
[02:15.69]Pr: nanging tresno wis ginaris,
[02:19.43]Pr: Tak lakoni
[02:21.55]Pr: kanti ikhlas ati..
[02:26.92]
[02:30.64]Lk: Wuyungku ngelayung
[02:33.82]Lk: ngamboro ing awang-awang,
[02:37.42]Lk: Tanpo biso nyanding
[02:39.80]Lk: aku mung biso nyawang..
[02:45.02]Lk: Tumetes eluhku
[02:47.82]Lk: deres mili ono pipi,
[02:51.55]Lk: Opo tresno iku
[02:54.47]Lk: pancen ra kudu nduweni..
[02:59.38]Pr: Wis lilakno aku kangmas,
[03:02.69]Pr: wis cukup lalekno
[03:06.11]Pr: Lelakon tresno iki
[03:09.09]Pr: bakal dadi crito,
[03:11.64]Pr: Tresno waranggono..
[03:15.09]
[03:18.01]=nur bayan,tresno waranggono=
[03:28.01]
[03:31.01]>>>
[03:32.01]>>
[03:33.01]>
[03:34.01]Lk: Ra keroso wis sewindu
[03:37.77]Lk: nggonku ora ketemu,
[03:41.38]Lk: Kegugah atiku
[03:43.75]Lk: krungu suaramu..
[03:48.35]Lk: Aku mung biso ndedungo
[03:51.51]Lk: waranggono sing tak tresno,
[03:55.37]Lk: Mugo biso
[03:57.68]Lk: urip tentrem mulyo..
[04:02.66]Pr: Tak tulis lakon tresnamu
[04:06.20]Pr: ing gending katresnanku,
[04:09.82]Pr: Tak tembangne
[04:12.12]Pr: saben kangen sliramu..
[04:16.84]Pr: Sak tenane aku nangis
[04:19.84]Pr: nanging tresno wis ginaris,
[04:23.44]Pr: Tak lakoni
[04:25.80]Pr: kanti ikhlas ati..
[04:31.15]
[04:34.62]Lk: Wuyungku ngelayung
[04:38.34]Lk: ngamboro ing awang-awang,
[04:41.89]Lk: Tanpo biso nyanding
[04:44.31]Lk: aku mung biso nyawang..
[04:49.42]Lk: Tumetes eluhku
[04:52.27]Lk: deres mili ono pipi,
[04:56.14]Lk: Opo tresno iku
[04:58.87]Lk: pancen ra kudu nduweni..
[05:03.91]Pr: Wis lilakno aku kangmas,
[05:07.02]Pr: wis cukup lalekno
[05:10.44]Pr: Lelakon tresno iki
[05:13.54]Pr: bakal dadi crito,
[05:14.95]Pr: Tresno waranggono..
[05:19.43]
————
Preview:

Advertisements

5 thoughts on “Tresno Waranggono

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s