Podo Demene

Versi: Joko P. Susanto ft. Wiwin Andayani

Pr: Suwe sing ketemu,
Lk: Buru pitung dino..
Pr: Tapi rasane ati,
Lk: Mulo rasane koyo setaun..

Lk: Isun kangen riko dhik,
Pr: Saiki wis ketemu..
Lk: Opo riko sing kangen,
Pr: Isun kangen setengah mati..

reff:
Pr: Mulo gedigu dhung podo demene,
Pr: Rasane ati yo wis dadi siji..
Lk: Mulo gedigu dhung podo esire,
Lk: Kepingin kumpul bareng..
Duet: Paran maning kadhung wis ngomongaken,
Duet: Kekarepane mbesuk dino mburi..
Duet: Kepingin duwe anak cukup loro,
Duet: Lanang wadon podo baen..

Pr: Suwe sing ketemu,
Lk: Buru pitung dino..
Pr: Tapi rasane ati,
Lk: Mulo rasane koyo setaun..

reff:
Pr: Mulo gedigu dhung podo demene,
Pr: Rasane ati yo wis dadi siji..
Lk: Mulo gedigu dhung podo esire,
Lk: Kepingin kumpul bareng..
Duet: Paran maning kadhung wis ngomongaken,
Duet: Kekarepane mbesuk dino mburi..
Duet: Kepingin duwe anak cukup loro,
Duet: Lanang wadon podo baen..

Lk: Isun kangen riko dhik,
Pr: Saiki wis ketemu..
Lk: Opo riko sing kangen,
Pr: Isun kangen setengah mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *