Batur Sekasur

Versi: Nengsih Permata Dewi

Niat wis dadi arep ngulati,
Batur sing sejati, kang sugih ati..
Milih sing nerima,
Milih kang suka trima..

Sing tek demeni, lanang sejati
Susah setengah mati, sejagad sewu siji..
Gampang gampang susah, luru batur sekasur
Najan akeh pandengan, watire ora eman..

reff:
Ganteng rupane, kasep kesawange
Ora kanggo jaminan dadi batur sekasur..

Sopan lakune, sederhana sifate
Enak blenak barengan, iku batur sekasur..
Bagen mangan lawu uya, kula tetep setia
Bangen ora due harta, kula pasti nerima..

Sing tek demeni, lanang sejati
Susah setengah mati, sejagad sewu siji..
Gampang gampang susah, luru batur sekasur
Najan akeh pandengan, watire ora eman..

reff:
Ganteng rupane, kasep kesawange
Ora kanggo jaminan dadi batur sekasur..

Sopan lakune, sederhana sifate
Enak blenak barengan, iku batur sekasur..
Bagen mangan lawu uya, kula tetep setia
Bangen ora due harta, kula pasti nerima..

Niat wis dadi arep ngulati,
Batur sing sejati, kang sugih ati..
Milih sing nerima,
Milih kang suka trima..

Sing tek demeni, lanang sejati
Susah setengah mati, sejagad sewu siji..
Gampang gampang susah, luru batur sekasur
Najan akeh pandengan, watire ora eman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *