Ora Usah


Yadi-Sukmo_4
Versi: Yadi Sukmo

Ra usah meneh, ra usah meneh
Kowe teko nyang omahku..
Ndisik aku kok undanmi?, aku ra kok gate’ake
Nanging saikine kowe banjur mrene..

Opo ra iling, opo ra iling
Kelakuanmu kang olo..
Opo dumeh aku muni, banjur kowe ngepek ati
Nanging banget kon ku nandang loro ati..

Ra usah.., ora usah..
Kowe teko, nyedhak marang aku..
Ra bakal.., ora bakal..
Ngilangi laraning atiku..

reff:
Ra usah.., ora usah..
Kowe teko, nyedhak marang aku..
Ra bakal.., ora bakal..
Ngilangi laraning atiku..

Opo ra iling, opo ra iling
Kelakuanmu kang olo..
Opo dumeh aku muni, banjur kowe ngepek ati
Nanging banget kon ku nandang loro ati..
—————–
[ver: lyrics]
[id: apokiscq]
[ar: Yadi S]
[ti: Ora Usah]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:48]
[00:01.00]Ora Usah (Yadi Sukmo)
[00:04.00]
[00:06.00]>>>
[00:07.00]>>
[00:08.00]>
[00:09.00]Ra usah meneh, ra usah meneh
[00:15.40]Kowe teko nyang omahku..
[00:20.61]Ndisik aku kok indanmi?,
[00:25.58]Aku ra kok gate’ake,
[00:28.65]Nanging saikine kowe banjur mrene..
[00:33.34]Opo ra iling, opo ra iling
[00:39.46]Kelakuanmu kang olo..
[00:44.63]Opo dumeh aku muni,
[00:49.28]Banjur kowe ngepek ati,
[00:52.75]Nanging banget kon ku nandang loro ati..
[00:57.58]Ra usah.., ora usah..
[01:03.85]Kowe teko, nyedhak marang aku..
[01:10.48]Ra bakal.., ora bakal..
[01:16.65]Ngilangi laraning atiku..
[01:22.95]
[01:46.29]>>>
[01:47.29]>>
[01:48.29]>
[01:49.29]Ra usah.., ora usah..
[01:55.26]Kowe teko, nyedhak marang aku..
[02:02.04]Ra bakal.., ora bakal..
[02:08.45]Ngilangi laraning atiku..
[02:15.43]Opo ra iling, opo ra iling
[02:22.76]Kelakuanmu kang olo..
[02:28.05]Opo dumeh aku muni,
[02:33.25]Banjur kowe ngepek ati,
[02:36.09]Nanging banget kon ku nandang loro ati..
[02:40.23]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s