Jurang Jugrug


Wiwid-Widayati_6
Versi: Wiwid SP

(bowo)
Wancine bangun rahino,
Pratane hangglaring sabin..
Hanggerek kebo lan sapi,
beyong tani hanjelih..
Dene ono jurang jugrug,
kandhegi lining pangayub..
Jurang jugrug
Yoro wang podho tumandhang..

reff:
Jurang jugrug wanci bedhug bebayani,
Ayo konco bebantu ing deso lan pagunungan..
Poro tani rino wengi kang podho makarti,
Tandur subur omo lebur gemah ripah tentrem loh jinawi..

Setang indro projone sri bumantoro yo mas yo mas,
Projone sri bumantoro man eman eman eman..
Sun wastoro, sun wastoro lamun siro darbe tresno

Jurang jugrug wanci bedhug bebayani,
Ayo konco bebantu ing deso lan pagunungan..
Poro tani rino wengi kang podho makarti,
Tandur subur omo lebur gemah ripah tentrem loh jinawi..

reff:
Ijo ijo kembang kenongo, kembang melati putih rupane
Nduwe bojo ojo sembrono, cukup siji kanggo selawase..
Putih putih kembang melati, ijo ijo godhong meniran
Karepe ngono yo mung siji, yen dadi loro iku kebeneran..

reff:
Ijo ijo si manalagi, manalagi legi rasane
Duwe bojo sing gemati, luwih becik tembe mburine..
Abang abang wedange jahe, nggo wedangan karo mbakyune
Dadi wong lanang iku patrabe, mung sumelang karo bojone..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ihzsiccq]
[ar: Wiwid SP]
[ti: Jurang Jugrug]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 9:27]
[00:01.00]Jurang Jugrug
[00:17.00]Versi : Wiwid SP
[00:20.00]
[00:23.00]>>>
[00:24.00]>>
[00:25.00]>
[00:27.00](Bowo)
[00:28.00]Wancine bangun rahino..,
[00:38.77]Pratane hangglaring saben..
[01:00.63]Hanggerek kebo lan sapi..,
[01:19.79]Beyong tani hanjelih..
[01:27.16](e~to~bil~)
[01:35.43]Dene ono jurang jugrug..,
[01:49.18]Kandhegi lining tayuh?..
[02:12.04]Jurang jugrug yoro–
[02:17.62]wang podho tumandhang..
[02:22.93]
[03:03.00]>>>
[03:04.00]>>
[03:05.00]>
[03:06.00]Jurang jugrug wanci bedhug mbebayani,
[03:15.45]Ayo konco bebantu ing deso lan pagunungan..
[03:28.83]Poro tani rino wengi kang podho makarti,
[03:38.86]Tandur subur omo lebur–
[03:43.36]Gemah ripah tentrem loh jinawi..
[03:50.85]
[03:54.92]Setang indro projone sri bumantoro yo mas yo mas,
[04:08.32]Projone sri bumantoro, man eman eman eman..
[04:19.48]Sun wastoro, sun wastoro–
[04:29.99]Lamun siro darbe tresno..
[04:36.44]Jurang jugrug wanci bedhug mbebayani,
[04:46.75]Ayo konco bebantu ing deso lan pagunungan..
[05:01.31]Poro tani rino wengi kang podho makarti,
[05:10.30]Tandur subur omo lebur–
[05:13.01]Gemah ripah tentrem loh jinawi..
[05:21.04]
[05:37.90]>>>
[05:38.90]>>
[05:39.90]>
[05:40.90]Ijo ijo kembang kenongo,
[05:46.77]Kembang melati putih rupane..
[05:52.67]Nduwe bojo ojo sembrono,
[05:57.37]Cukup siji kanggo selawase..
[06:04.08]Putih putih kembang melati,
[06:09.73]Ijo ijo godhong meniran..
[06:15.50]Karepe ngono yo mung siji,
[06:20.33]Yen dadi loro iku kebeneran..
[06:27.07](sing abang pirang-pirang, ngono dhik)
[06:32.51](sing ijo mbok undhuhi..)
[06:38.79](wong sing legan pirang-pirang)
[06:43.19](sing duwe bojo kok labuhi)
[06:50.46](ijo ijo dhik, godhonge jati)
[06:55.96](ono luwak nggondhol sajen)
[07:01.31](golek bojo pilih sing gemati)
[07:06.54](lamun gemati nyang awak kajen)
[07:12.51]
[07:28.60]>>>
[07:29.60]>>
[07:30.60]>
[07:31.60]Ijo ijo si manalagi,
[07:38.75]Manalagi legi rasane..
[07:45.25]Duwe bojo sing gemati,
[07:50.54]Luwih becik tembe mburine..
[07:58.52]Abang abang wedange jahe,
[08:04.40]Nggo wedangan karo mbakyune..
[08:11.20]Dadi wong lanang iku patrabe,
[08:17.19]Mung sumelang karo bojone..
[08:24.70](ijo ijo dhik, godhonge rawe)
[08:30.99](bareng tak pethik kok abang putunge)
[08:37.57](jane ngono aku ngesir kowe)
[08:43.64](mung sayange wis ono sing nduwe)
[08:51.69](etan kali dhik, kulon kulon yo kali)
[08:57.91](tengah kali gak nok uwote)
[09:03.87](etan gemati kulon yo gemati,
[09:10.32](tak timbang podho a~bo~te~)
[09:22.97]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s