Opo Biso


Versi: Engkong Ari

Sopo to, sejatine, sliramu..
Kang wus gawe, padhange atiku..
Sisih lor opo kidul, omahmu..
Wis kenalan, nanging durung nate ketemu..

Saben saben chating?, karo sliramu
Bungah tenan rasane ati..
Saben nyawang potretmu, neng facebookmu
Batinku mesti muni..

Wong ayu pepujaning ati,
Opo biso.., aku ketemu..sliramu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *