Opo Biso


Engkong-Ari_4
Versi: Engkong Ari

SOPO TO, SEJATINE, SLIRAMU,
KANG WUS GAWE, PADHANGE ATIKU..
SISIH LOR OPO KIDUL, OMAHMU
WIS KENALAN, NANGING DURUNG NATE KETEMU..

SABEN SABEN CHATING?, KARO SLIRAMU
BUNGAH TENAN RASANE ATI..
SABEN NYAWANG POTRETMU, NENG FACEBOOKMU
BATINKU MESTI MUNI..

WONG AYU PEPUJANING ATI,
OPO BISO.., AKU KETEMU..SLIRAMU..
——————
[ver: lyrics]
[id: nkahiscq]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Opo Biso]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:10]
[00:01.00]Opo Biso
[00:10.00]Versi : Engkong Ari
[00:12.00]
[00:14.00]>>>
[00:15.00]>>
[00:16.00]>
[00:17.00]Sopo to, sejatine, sliramu..
[00:27.11]Kang wus gawe, padhange atiku..
[00:37.72]Sisih lor opo kidul, omahmu..
[00:47.17]Wis kenalan, nanging durung nate ketemu..
[00:58.63]
[01:02.67]Saben saben chating?, karo sliramu
[01:11.67]Bungah tenan rasane ati..
[01:20.82]Saben nyawang potretmu, neng facebookmu
[01:28.52]Batinku mesti muni..
[01:37.59]
[01:41.00]Wong ayu pepujaning ati,
[01:47.89]Opo biso.., aku ketemu..sliramu..
[02:02.27]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s