Lintang Atiku

“Lintang Atiku” Versi Dewi

Senadyan nganti sak ketip, gumebyar aring wiyati
Sumawur sumunar lan semune, rebutan endah tinulu..
Ananging tangeh nandhingi, mustikaning siang ratri
Sumunar mancur mancur nan biru, kartiko lintang atiku..

Senadyan mego ing andanmu, laksus pinusu sederi
Nanging cahyane tetep nelahi biru, lintange atiku..
Lamun ombak ing samudro, teng nrenggunuk sak praboto
Ambyar natap pendamping lan watu, lintangku tetep sliramu..

reff:
Senadyan nganti sak ketip, gumebyar aring wiyati
Sumawur sumunar lan semune, rebutan endah tinulu..
Ananging tangeh nandhingi, mustikaning siang ratri
Sumunar mancur mancur nan biru, kartiko lintang atiku..

Senadyan mego ing andanmu, laksus pinusu sederi
Nanging cahyane tetep nelahi biru, lintange atiku..
Lamun ombak ing samudro, teng nrenggunuk sak praboto
Ambyar natap pendamping lan watu, lintangku tetep sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *