Lintang Atiku


Dewi
Versi: Dewi

Senadyan nganti sak ketip, gumebyar aring wiyati
Sumawur sumunar lan semune, rebutan endah tinulu..
Ananging tangeh nandhingi, mustikaning siang ratri
Sumunar mancur mancur nan biru, kartiko lintang atiku..

Senadyan mego ing andanmu, laksus pinusu sederi
Nanging cahyane tetep nelahi biru, lintange atiku..
Lamun ombak ing samudro, teng nrenggunuk sak praboto
Ambyar natap pendamping lan watu, lintangku tetep sliramu..

reff:
Senadyan nganti sak ketip, gumebyar aring wiyati
Sumawur sumunar lan semune, rebutan endah tinulu..
Ananging tangeh nandhingi, mustikaning siang ratri
Sumunar mancur mancur nan biru, kartiko lintang atiku..

Senadyan mego ing andanmu, laksus pinusu sederi
Nanging cahyane tetep nelahi biru, lintange atiku..
Lamun ombak ing samudro, teng nrenggunuk sak praboto
Ambyar natap pendamping lan watu, lintangku tetep sliramu..
————
[ver: lyrics]
[id: bsaziscq]
[ar: Dewi]
[ti: Lintang Atiku]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.02]Lintang Atiku
[00:22.02]Versi : Dewi
[00:25.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Senadyan nganti sak ketip,
[00:37.83]Gumebyar aring wiyati..
[00:45.24]Sumawur sumunar lan semune,
[00:52.34]Rebutan endah tinulu..
[01:00.25]Ananging tangeh nandhingi,
[01:06.68]Mustikaning siang ratri..
[01:13.93]Sumunar mancur mancur nan biru,
[01:21.24]Kartiko lintang atiku..
[01:27.97]Senadyan mego ing andanmu,
[01:36.12]Laksus pinusu sederi..
[01:43.48]Nanging cahyane tetep nelahi biru,
[01:50.60]Lintange atiku..
[01:57.92]Lamun ombak ing samudro,
[02:04.09]Teng nrenggunuk sak praboto..
[02:11.75]Ambyar natap pendamping lan watu,
[02:19.33]Lintangku tetep sliramu..
[02:27.81]
[02:30.81]==dewi, lintang atiku==
[03:01.00]
[03:04.00]>>>
[03:05.00]>>
[03:06.00]>
[03:07.00]Senadyan nganti sak ketip,
[03:14.61]Gumebyar aring wiyati..
[03:24.72]Sumawur sumunar lan semune,
[03:33.90]Rebutan endah tinulu..
[03:44.41]Ananging tangeh nandhingi,
[03:52.52]Mustikaning siang ratri..
[04:02.59]Sumunar mancur mancur nan biru,
[04:11.78]Kartiko lintang atiku..
[04:21.60]Senadyan mego ing andanmu,
[04:30.31]Laksus pinusu sederi..
[04:39.72]Nanging cahyane tetep nelahi biru,
[04:48.30]Lintange atiku..
[04:58.86]Lamun ombak ing samudro,
[05:06.23]Teng nrenggunuk sak praboto..
[05:15.90]Ambyar natap pendamping lan watu,
[05:25.30]Lintangku tetep sliramu..
[05:36.10]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s