Pengen Weruh


Suliyana_34
Versi: Suliyana

Pingine isun nangis,
Sakat isun dewekan..
Ngrasakno urip iki,
Kari sing ono artine..

Raino bengi sun lakoni,
Koyo nong jerone ngimpi..
Sun mlaku noring awang-awang,
Rasane koyo ilang..

reff:
Apuwo isun urip nong dunyo,
Kadhung nanggung soro lan loro..
Tau sun tangisi kabeh sing ono,
Mergo iku takdir hang kuoso..

Pingine weruh padhange dunyo,
Lan nggantenge rupan riko..
Lan nggantenge rupan riko..

reff:
Pingine isun nangis,
Sakat isun dewekan..
Ngrasakno urip iki,
Kari sing ono artine..

Raino bengi sun lakoni,
Koyo nong jerone ngimpi..
Sun mlaku noring awang-awang,
Rasane koyo ilang..

reff:
Apuwo isun urip nong dunyo,
Kadhung nanggung soro lan loro..
Tau sun tangisi kabeh sing ono,
Mergo iku takdir hang kuoso..

Pingine weruh padhange dunyo,
Lan nggantenge rupan riko..
Lan nggantenge rupan riko..
Lan nggantenge rupan riko..
——————-
[ver: lyrics]
[id: acosuwcq]
[ar: Suliyana]
[ti: Pengen Weruh]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:33]
[00:01.00]Pengen Weruh
[00:43.00]Versi : Suliyana
[00:46.00]
[00:49.00]>>>
[00:50.00]>>
[00:51.00]>
[00:52.00]Pingine isun nangis,
[00:55.47]Sakat isun dewekan..
[01:01.34]Ngrasakno urip iki,
[01:05.65]Kari sing ono artine..
[01:12.64]Raino bengi sun lakoni,
[01:16.80]Koyo nong jerone ngimpi..
[01:21.89]Sun mlaku noring awang-awang,
[01:26.78]Rasane koyo ilang..
[01:31.03]
[01:34.03]==pengen weruh, suliyana==
[02:02.91]
[02:05.91]>>>
[02:06.91]>>
[02:07.91]>
[02:08.91]Apuwo isun urip nong dunyo,
[02:18.32]Kadhung nanggung soro lan loro..
[02:28.04]Tau sun tangisi kabeh sing ono,
[02:36.69]Mergo iku takdir hang kuoso..
[02:46.28]Pingine weruh padhange dunyo,
[02:55.46]Lan nggantenge rupan riko..
[03:04.14]Lan nggantenge rupan riko..
[03:12.81]
[03:15.81]==suliyana, pengen weruh==
[03:45.02]
[03:48.02]>>>
[03:49.02]>>
[03:50.02]>
[03:51.02]Pingine isun nangis,
[03:55.22]Sakat isun dewekan..
[04:00.93]Ngrasakno urip iki,
[04:05.25]Kari sing ono artine..
[04:11.61]Raino bengi sun lakoni,
[04:16.09]Koyo nong jerone ngimpi..
[04:21.50]Sun mlaku noring awang-awang,
[04:26.02]Rasane koyo ilang..
[04:30.64]
[04:33.64]==suliyana, pengen weruh==
[05:02.52]
[05:05.52]>>>
[05:06.52]>>
[05:07.52]>
[05:08.52]Apuwo isun urip nong dunyo,
[05:17.43]Kadhung nanggung soro lan loro..
[05:26.87]Tau sun tangisi kabeh sing ono,
[05:35.95]Mergo iku takdir hang kuoso..
[05:45.19]Pingine weruh padhange dunyo,
[05:54.37]Lan nggantenge rupan riko..
[06:03.39]Lan nggantenge rupan riko..
[06:12.57]Lan nggantenge rupan riko..
[06:23.26]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s