Pager Ayu

Versi: Nogling

Ngapuranen yen durung biso nemoni,
Lan ugo ora mergo aku wis lali..
Tresno sing neng ati iki ish tetep tak ugemi.
Nganti suk kapan aku ra bakal lali..

Abot sanggane lakon katresnanku,
Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu..
Senadyan ra biso nyelak’i roso atiku,
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..

Kembang sing tak tandur rong puluh taun kepungkur,
Urip mulyo senadyan atiku ajur..
Rino tak sirami wengi ra kendat memuji,
Nanging aku ra klakon biso nduweni..

Tak lilakno senadyan abot batinku,
Wis pinesti dadi garising uripku..
Senadyan ra biso nyelak’i roso tresnaku,
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..

reff:
Abot sanggane lakon katresnanku,
Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu..
Senadyan ra biso nyelak’i roso atiku,
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..

Kembang sing tak tandur rong puluh taun kepungkur,
Urip mulyo senadyan atiku ajur..
Rino tak sirami wengi ra kendat memuji,
Nanging aku ra klakon biso nduweni..

Tak lilakno senadyan abot batinku,
Wis pinesti dadi garising uripku..
Senadyan ra biso nyelak’i roso tresnaku,
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *