Lencir Kuning


Pujiatun_1
Versi: Pujiatun

Pring gading dinggo sulingan,
Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..

Lambene sinegar jambe,
Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
Aduh lae atiku lamuk nang kene,
Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..

Godhong suruh ketemu rose,
Yen dipikir punya rasane, yo mas yo paribasane..
Yen ra weruh karo dewek’e,
Senajan sedino wae, atiku akeh kangene..

Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
Manuk manyar banter mabure,yo mas yo banter mabure..
Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
Aku samar piye dadine, dewek’e wis ono sing nduwe..

reff:
Pring gading dinggo sulingan,
Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..

Lambene sinegar jambe,
Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
Aduh lae atiku lamuk nang kene,
Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..

Godhong suruh ketemu rose,
Yen dipikir punya rasane, yo mas yo paribasane..
Yen ra weruh karo dewek’e,
Senajan sedino wae, atiku akeh kangene..

Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
Manuk manyar banter mabure,yo mas yo banter mabure..
Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
Aku samar piye dadine, dewek’e wis ono sing nduwe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: iwzzuwcq]
[ar: Pujiatun]
[ti: Lencir Kuning]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:01.01]Lencir Kuning
[00:28.01]Versi: Pujiatun
[00:31.01]
[00:34.01]>>>
[00:35.01]>>
[00:36.01]>
[00:37.01]Pring gading dinggo sulingan,
[00:42.84]Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
[00:49.67]Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
[00:56.07]Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..
[01:05.76]Lambene sinegar jambe,
[01:10.38]Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
[01:18.00]Aduh lae atiku lamuk nang kene,
[01:24.44]Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..
[01:31.83]
[01:43.78]Godhong suruh ketemu rose,
[01:46.32]Yen dipikir punya rasane,
[01:49.23]yo mas yo paribasane..
[01:54.44]Yen ra weruh karo dewek’e,
[01:57.00]Senajan sedino wae, atiku banget kangene..
[02:05.52]Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
[02:08.01]Manuk manyar banter mabure,
[02:10.81]yo mas yo banter mabure..
[02:15.86]Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
[02:18.98]Aku samar piye dadine,
[02:21.46]dewek’e wis ono sing nduwe..
[02:26.56]
[02:51.03]>>>
[02:52.03]>>
[02:53.03]>
[02:54.03]Pring gading dinggo sulingan,
[02:59.03]Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
[03:05.93]Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
[03:12.16]Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..
[03:21.25]Lambene sinegar jambe,
[03:25.87]Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
[03:33.62]Aduh lae atiku lamuk nang kene,
[03:40.32]Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..
[03:47.15]
[03:59.78]Godhong suruh ketemu rose,
[04:02.42]Yen dipikir punya rasane,
[04:05.30]yo mas yo paribasane..
[04:10.62]Yen ra weruh karo dewek’e,
[04:13.37]Senajan sedino wae, atiku banget kangene..
[04:21.07]Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
[04:23.70]Manuk manyar banter mabure,
[04:26.48]yo mas yo banter mabure..
[04:31.75]Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
[04:34.35]Aku samar piye dadine,
[04:36.96]dewek’e wis ono sing nduwe..
[04:42.26]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s