Rini


Kirnadi
Versi: Kirnadi

Aku duwe tonggo anyaran,
Pindahan soko karang anyar..
Duwe anak siji ayu,
Saiki dadi sir-siranku..

Rini arane cah iku,
Ireng manis pakulitane..
Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
Dolan dolan neng pasar baru..

Rini kowe ojo lali,
Elingo marang janji..
Akeh geganing atimu,
Jo nganti lali marang aku..

reff:
Rini arane cah iku,
Ireng manis pakulitane..
Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
Dolan dolan neng pasar baru..

Rini kowe ojo lali,
Elingo marang janji..
Akeh beganing atimu,
Jo nganti lali marang aku..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Kirnadi]
[ti: Rini]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:07]
[id: szkwubcq]
[00:01.07]Rini
[00:06.07]Vokal : Kirnadi
[00:09.07]
[00:11.07]>>>
[00:12.07]>>
[00:13.07]>
[00:14.07]Aku duwe tonggo anyar,
[00:21.07]Pindahan soko karang anyar..
[00:27.83]Duwe anak siji ayu,
[00:34.73]Saiki dadi sir-siranku..
[00:42.19]Rini arane cah iku,
[00:49.46]Ireng manis pakulitane..
[00:56.43]Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
[01:03.08]Dolan dolan neng pasar baru..
[01:10.78]Rini kowe ojo lali,
[01:17.22]Elingo marang janji..
[01:24.72]Akeh godhaning atimu,
[01:31.50]Jo nganti lali marang aku..
[01:38.48]
[01:50.19]>>>
[01:51.19]>>
[01:52.19]>
[01:53.19]Rini arane cah iku,
[02:00.42]Ireng manis pakulitane..
[02:06.16]Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
[02:14.85]Dolan dolan neng pasar baru..
[02:21.98]Rini kowe ojo lali,
[02:28.47]Elingo marang janji..
[02:35.73]Akeh godhaning atimu,
[02:42.74]Jo nganti lali marang aku..
[02:50.38]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s