Rini

Versi: Kirnadi

Aku duwe tonggo anyaran,
Pindahan soko karang anyar..
Duwe anak siji ayu,
Saiki dadi sir-siranku..

Rini arane cah iku,
Ireng manis pakulitane..
Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
Dolan dolan neng pasar baru..

Rini kowe ojo lali,
Elingo marang janji..
Akeh geganing atimu,
Jo nganti lali marang aku..

reff:
Rini arane cah iku,
Ireng manis pakulitane..
Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
Dolan dolan neng pasar baru..

Rini kowe ojo lali,
Elingo marang janji..
Akeh beganing atimu,
Jo nganti lali marang aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *