Batman Ndeso


Versi: Dimas Tedjo

Aku iki dudu superman, aku iki dudu batman
Aku iki mung bocah ndeso, cedhak watu adoh projo..
Omahku gedheg pinggir kalen,
Gaweanku mung golek damen

Sapi siji wedhusku telu, warisane wong tuwaku..
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso..
Urip neng ndeso..

Sabendino neng sawah, macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah..
Bungah rasaning ati, panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi..

reff:
Sapi siji wedhusku telu, warisane wong tuwaku..
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku nilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso..
Urip neng ndeso..

Sabendino neng sawah, macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah..
Bungah rasaning ati, panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi..

Ora nyono aku ra ngiro, saiki dadi polo deso
Tak umpamakke aku rojo, biso gawe makmuring negoro..
Nadyan urip rekoso, nanging aku lilo
Nadyan urip neng ndeso, nanging ora tak roso
Urip neng ndeso..
Urip neng ndeso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *