Batman Ndeso


Dimas-Tedjo_9
Versi: Dimas Tedjo

Aku iki dudu superman, aku iki dudu batman
Aku iki mung bocah ndeso, cedhak watu adoh projo..
Omahku gedheg pinggir kalen,
Gaweanku mung golek damen

Sapi siji wedhusku telu, warisane wong tuwaku..
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso..
Urip neng ndeso..

Sabendino neng sawah, macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah..
Bungah rasaning ati, panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi..

reff:
Sapi siji wedhusku telu, warisane wong tuwaku..
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku nilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso..
Urip neng ndeso..

Sabendino neng sawah, macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah..
Bungah rasaning ati, panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi..

Ora nyono aku ra ngiro, saiki dadi polo deso
Tak umpamakke aku rojo, biso gawe makmuring negoro..
Nadyan urip rekoso, nanging aku lilo
Nadyan urip neng ndeso, nanging ora tak roso
Urip neng ndeso..
Urip neng ndeso..
—————–
[ver: lyrics]
[id: iszcubcq]
[ar: Dimas tedjo]
[ti: Batman ndeso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:00.08]Batman Ndeso
[00:00.08]by: Dimas Tedjo
[00:22.08]
[00:25.08]>>>
[00:26.08]>>
[00:27.08]>
[00:28.08]Aku iki dudu superman,
[00:33.64]Aku iki dudu batman..
[00:39.58]Aku iki mung bocah ndeso,
[00:45.36]Cedhak watu adoh projo..
[00:53.95]Omahku gedheg pinggir kalen,
[01:00.82]Gaweanku mung golek damen..
[01:06.90]Sapi siji wedhusku telu,
[01:14.51]Warisane wong tuwaku..
[01:21.10]Nadyan urip neng ndeso,
[01:24.51]nanging atiku lilo..
[01:28.16]Nadyan urip rekoso,
[01:31.12]nanging ora tak roso..
[01:36.09]Urip neng ndeso..
[01:41.74]
[01:46.21]Sabendino neng sawah,
[01:50.78]Macul lan nyebar gabah,
[01:54.40]Nadyan panas ati tetep sumringah..
[02:00.91]Bungah rasaning ati,
[02:04.26]Panen wis tekan wanci,
[02:07.68]Kabeh tonggo dho ngewangi..
[02:13.08]
[02:25.66]>>>
[02:26.66]>>
[02:27.66]>
[02:28.66]Sapi siji wedhusku telu,
[02:33.70]Warisane wong tuwaku..
[02:42.11]Nadyan urip neng ndeso,
[02:44.32]nanging atiku lilo..
[02:48.70]Nadyan urip rekoso,
[02:51.43]nanging atiku trimo..
[02:56.08]Urip neng ndeso..
[03:02.24]
[03:07.26]Sabendino neng sawah,
[03:11.71]Macul lan nyebar gabah,
[03:15.27]Nadyan panas ati tetep sumringah..
[03:21.53]Bungah rasaning ati,
[03:23.85]Panen wis tekan wanci,
[03:28.33]Kabeh tonggo dho ngewangi..
[03:35.76]Ora nyono aku ra ngiro,
[03:40.33]Saiki dadi polo deso..
[03:49.04]Tak umpamakke aku rojo,
[03:53.26]Biso gawe makmuring negoro..
[04:02.06]Nadyan urip rekoso,
[04:05.13]nanging atiku lilo..
[04:09.11]Nadyan urip neng ndeso,
[04:11.71]nanging ora tak roso..
[04:17.87]Urip neng ndeso..
[04:23.89]Urip neng ndeso..
[04:29.70]
————-
Preview:

Advertisements

One thought on “Batman Ndeso

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s