Sulastri (rano parno)


Rano-Parno_1
Versi: Rano Parno

NALIKANE KOWE JANJI,
LAWANG SEWU DADI SAKSI BISU..
KOWE LUNGO ORA PAMIT AKU,
JARENE RA BAKAL NINGGAL AKU..

BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..

JARE TRESNO KARO AKU,
NANGING KOK TEGO TENEN SLIRAMU..
RINO WENGI ORA BISO TURU,
AKU SING KANGEN KARO SLIRAMU..

BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..

reff:
BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..
OOO SULASTRI..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bivluncq]
[ar: Rano Parno]
[ti: Sulastri]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:01.00]Sulastri
[00:27.00]Versi : Rano Parno
[00:30.00]
[00:33.00]>>>
[00:34.00]>>
[00:35.00]>
[00:36.00]Nalikane kowe janji,
[00:42.93]Lawang sewu dadi saksi bisu..
[00:49.70]Kowe lungo ora pamit aku,
[00:56.52]Jarene ra bakal ninggal aku..
[01:02.98]Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
[01:09.63]Pengen ketemu piye carane..
[01:16.94]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[01:30.20]Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
[01:39.12]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[01:52.57]Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..
[02:01.63]Jare tresno karo aku,
[02:09.08]Nanging kok tego tenen sliramu..
[02:16.33]Rino wengi ora biso turu,
[02:22.69]Aku sing kangen karo sliramu..
[02:29.33]Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
[02:36.16]Pengen ketemu piye carane..
[02:43.25]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[02:56.67]Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
[03:05.94]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[03:18.94]Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..
[03:27.28]
[03:30.16]==rano parno, sulastri==
[03:51.16]
[03:54.16]>>>
[03:55.16]>>
[03:56.16]>
[03:57.16]Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
[04:04.15]Pengen ketemu piye carane..
[04:11.70]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[04:23.70]Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
[04:32.63]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[04:46.32]Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..
[04:55.44]Ooo sulastri..
[05:02.21]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s