Sulastri (rano parno)


Versi: Rano Parno

NALIKANE KOWE JANJI,
LAWANG SEWU DADI SAKSI BISU..
KOWE LUNGO ORA PAMIT AKU,
JARENE RA BAKAL NINGGAL AKU..

BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..

JARE TRESNO KARO AKU,
NANGING KOK TEGO TENEN SLIRAMU..
RINO WENGI ORA BISO TURU,
AKU SING KANGEN KARO SLIRAMU..

BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..

reff:
BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..
OOO SULASTRI..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s