Sulastri (rano parno)


Versi: Rano Parno

Nalikane kowe janji,
Lawang sewu dadi saksi bisu..
Kowe lungo ora pamit aku,
Jarene ra bakal ninggal aku..

Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
Pengen ketemu piye carane..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..

Jare tresno karo aku,
Nanging kok tego tenen sliramu..
Rino wengi ora biso turu,
Aku sing kangen karo sliramu..

Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
Pengen ketemu piye carane..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..

reff:
Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
Pengen ketemu piye carane..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..
Ooo sulastri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *