Mblenjani Janji (rasyanto)

Versi: Rasyanto

Nang kota cilacap kowe janji,
Tresnamu ora bakal lali..
Kit biyen nganti siki,
Jebule malah mblenjani..

Sliramu sing tek tresnani,
Kowe tega gawe lara ati..
Jebule tresnamu ora mung siji,
Tresna kie tek simpen sejroning ati..

reff:
Nang kota cilacap sing dadi seksi,
Kowe ngucap janji sehidup semati..
Malah ora ngeling karo aku siki,
Moga paring kuat aku duh gusti..
Moga paring kuat aku duh gusti..

reff:
Sliramu sing tek tresnani,
Kowe tega gawe lara ati..
Jebule tresnamu ora mung siji,
Tresna kie tek simpen sejroning ati..

reff:
Nang kota cilacap sing dadi seksi,
Kowe ngucap janji sehidup semati..
Malah ora ngeling karo aku siki,
Moga paring kuat aku duh gusti..
Moga paring kuat aku duh gusti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *