Blenjani Janji


Andini
Versi: Andini

Kembang kapas mas, kembange kapas
Sing tukule, neng pinggir kali..
Ati sopo sing ora was-was,
Yen sliramu mblenjani janji..

Opo tenan mas tukule jamur,
Mung sepisan neng mongso ketigo..
Ati sopo sing ora ajur,
Yen sliramu ninggalake lungo..

Rino wengi sing tak impi-impi,
Pungkasane mung larane ati..
Ora ngiro yen mbiyen ninggalake janji,
Mung saiki kowe banjur lali..

Ngundhuh klopo, ngundhuh kelopo
Do digowo, digowo neng pelataran..
Wis watak’e wong lanang ngaku setyo,
Neng tengah ndalan podo slewengan..

reff:
Opo tenan mas tukule jamur,
Mung sepisan neng mongso ketigo..
Ati sopo sing ora ajur,
Yen sliramu ninggalake lungo..

Rino wengi sing tak impi-impi,
Pungkasane mung larane ati..
Ora ngiro yen mbiyen ninggalake janji,
Mung saiki kowe banjur lali..

Ngundhuh klopo, ngundhuh kelopo
Do digowo, digowo neng pelataran..
Wis watak’e wong lanang ngaku setyo,
Neng tengah ndalan podo slewengan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zqhcuncq]
[ar: Andini]
[ti: Blenjani Janji]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:01.10]Blenjani Janji
[00:21.10]by: Andini
[00:24.10]
[00:27.10]>>>
[00:28.10]>>
[00:29.10]>
[00:30.10]Kembang kapas mas, kembange kapas
[00:36.10]Sing tukule, neng pinggir kali..
[00:42.72]Ati sopo sing ora was-was,
[00:48.57]Yen sliramu mblenjani janji..
[00:55.32]
[01:00.71]Opo tenan mas tukule jamur,
[01:06.58]Mung sepisan neng mongso ketigo..
[01:12.43]Ati sopo sing ora ajur,
[01:18.26]Yen sliramu ninggalake lungo..
[01:25.03]
[01:30.59]Rino wengi sing tak impi-impi,
[01:36.20]Pungkasane mung larane ati..
[01:42.92]Ora ngiro yen mbiyen ninggalake janji,
[01:48.37]Mung saiki kowe banjur lali..
[01:55.35]
[02:00.76]Ngundhuh klopo, ngundhuh kelopo
[02:06.47]Do digowo, digowo neng pelataran..
[02:12.57]Wis watak’e wong lanang ngaku setyo,
[02:18.34]Neng tengah ndalan podo slewengan..
[02:24.72]
[02:27.27]==andini, blenjani janji==
[02:48.05]
[02:51.05]>>>
[02:52.05]>>
[02:53.05]>
[02:54.05]Opo tenan mas tukule jamur,
[02:59.95]Mung sepisan neng mongso ketigo..
[03:06.05]Ati sopo sing ora ajur,
[03:11.97]Yen sliramu ninggalake lungo..
[03:18.61]
[03:24.46]Rino wengi sing tak impi-impi,
[03:29.85]Pungkasane mung larane ati..
[03:36.07]Ora ngiro yen mbiyen ninggalake janji,
[03:41.78]Mung saiki kowe banjur lali..
[03:48.68]
[03:54.27]Ngundhuh klopo, ngundhuh kelopo
[04:00.06]Do digowo, digowo neng pelataran..
[04:05.94]Wis watak’e wong lanang ngaku setyo,
[04:11.71]Neng tengah ndalan podo slewengan..
[04:19.03]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s