Blenjani Janji

Versi: Andini

Kembang kapas mas, kembange kapas
Sing tukule, neng pinggir kali..
Ati sopo sing ora was-was,
Yen sliramu mblenjani janji..

Opo tenan mas tukule jamur,
Mung sepisan neng mongso ketigo..
Ati sopo sing ora ajur,
Yen sliramu ninggalake lungo..

Rino wengi sing tak impi-impi,
Pungkasane mung larane ati..
Ora ngiro yen mbiyen ninggalake janji,
Mung saiki kowe banjur lali..

Ngundhuh klopo, ngundhuh kelopo
Do digowo, digowo neng pelataran..
Wis watak’e wong lanang ngaku setyo,
Neng tengah ndalan podo slewengan..

reff:
Opo tenan mas tukule jamur,
Mung sepisan neng mongso ketigo..
Ati sopo sing ora ajur,
Yen sliramu ninggalake lungo..

Rino wengi sing tak impi-impi,
Pungkasane mung larane ati..
Ora ngiro yen mbiyen ninggalake janji,
Mung saiki kowe banjur lali..

Ngundhuh klopo, ngundhuh kelopo
Do digowo, digowo neng pelataran..
Wis watak’e wong lanang ngaku setyo,
Neng tengah ndalan podo slewengan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *