Kemat Menjangan Wulung

Versi: Nunung Alvi

ORA TAHAN KEPANAH ASMARA,
SAMPEAN KAYA KATONING MATA..
PADAHAL BENGEN KULA BLI CINTA,
TAPI NANGAPA SEKIEN BEDA..

JARE DUKUN KENANG JAMPI JAMPI,
NING ASEM LONTAR KAKANG SEMEDI..
RA PERDULI SETAN LAN MEMEDI,
KUNGKUM NING LAUT DADAK DILAKONI..

REFF:
SUN KENANG KEMAT MENJANGAN WULUNG,
RACUN PELET SING ADILUHUNG..

LURU TAMBANE OBAT KANG AMPUH,
JARE KYAI KON ADZAN WONG PITU..
SEGALA BALAK DADIE SIRNA..

JARE DUKUN KENANG JAMPI JAMPI,
NING ASEM LONTAR KAKANG SEMEDI..
RA PERDULI SETAN LAN MEMEDI,
KUNGKUM NING LAUT DADAK DILAKONI..

REFF:
SUN KENANG KEMAT MENJANGAN WULUNG,
RACUN PELET SING ADILUHUNG..

LURU TAMBANE OBAT KANG AMPUH,
JARE KYAI KON ADZAN WONG PITU..
SEGALA BALAK DADIE SIRNA..

ORA TAHAN KEPANAH ASMARA,
SAMPEAN KAYA KATONING MATA..
PADAHAL BENGEN KULA BLI CINTA,
TAPI NANGAPA SEKIEN BEDA..

JARE DUKUN KENANG JAMPI JAMPI,
NING ASEM LONTAR KAKANG SEMEDI..
RA PERDULI SETAN LAN MEMEDI,
KUNGKUM NING LAUT DADAK DILAKONI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *