Kemat Jaran Guyang


Nunung-Alvi_Suryo_Tia-Inova
Versi: Nunung Alvi, Suryo S, Tia Inova

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

Pr_1:
Jare kula kang ya wis ora papa,
Bagen diwayu ati wis nerima..
Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
Karo kula kang rabi sing tua..

Lk:
Ning kebon waru apa ning karang malang,
Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
Bli weruhe due kemat jaran guyang..

Pr_2:
Gula apa madu kang manis rasane,
Kula apa yayu kang pada enake..

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

reff:
Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

Pr_1:
Jare kula kang ya wis ora papa,
Bagen diwayu ati wis nerima..
Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
Karo kula kang rabi sing tua..

Lk:
Ning kebon waru apa ning karang malang,
Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
Bli weruhe due kemat jaran guyang..

Pr_2:
Gula apa madu kang manis rasane,
Kula apa yayu kang pada enake..

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sqkuukcq]
[ar: Suryo s-Nunung alvi-Tia inova,]
[ti: Kemat Jaran Guyang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.05]Kemat Jaran Guyang
[00:30.05]Vokal : Suryo S-Nunung Alvi-Tia Inova
[00:33.05]
[00:36.05]>>>
[00:37.05]>>
[00:38.05]>
[00:39.05]Lk: Sekien mene esuk kita mana,
[00:43.67]Lk: Kepriwen maning due rabi loro..
[00:49.12]Lk: Sing sabar bae aja gerek nafsu,
[00:55.13]Lk: Wis terlanjur nok due anak putu..
[00:59.81]Pr_1: Jare kula kang ya wis ora papa,
[01:05.24]Pr_1: Bagen diwayu ati wis nerima..
[01:10.97]Pr_1: Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
[01:16.22]Pr_1: Karo kula kang rabi sing tua..
[01:21.03]Lk: Ning kebon waru apa ning karang malang,
[01:26.16]Lk: Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
[01:31.92]Lk: Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
[01:37.63]Lk: Bli weruhe due kemat jaran guyang..
[01:42.39]Pr_2: Gula apa madu kang manis rasane,
[01:47.97]Pr_2: Kula apa yayu kang pada enake..
[01:53.32]Lk: Sekien mene esuk kita mana,
[01:58.38]Lk: Kepriwen maning due rabi loro..
[02:03.83]Lk: Sing sabar bae aja gerek nafsu,
[02:09.76]Lk: Wis terlanjur nok due anak putu..
[02:15.13]
[02:18.13]==kemat jaran guyang==
[02:40.02]
[02:43.02]>>>
[02:44.02]>>
[02:45.02]>
[02:46.02]Lk: Sekien mene esuk kita mana,
[02:50.94]Lk: Kepriwen maning due rabi loro..
[02:56.26]Lk: Sing sabar bae aja gerek nafsu,
[03:01.89]Lk: Wis terlanjur nok due anak putu..
[03:06.14]Pr_1: Jare kula kang ya wis ora papa,
[03:12.10]Pr_1: Bagen diwayu ati wis nerima..
[03:17.39]Pr_1: Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
[03:22.97]Pr_1: Karo kula kang rabi sing tua..
[03:28.17]Lk: Ning kebon waru apa ning karang malang,
[03:32.97]Lk: Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
[03:38.62]Lk: Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
[03:43.64]Lk: Bli weruhe due kemat jaran guyang..
[03:48.45]Pr_2: Gula apa madu kang manis rasane,
[03:54.47]Pr_2: Kula apa yayu kang pada enake..
[03:59.80]Lk: Sekien mene esuk kita mana,
[04:04.86]Lk: Kepriwen maning due rabi loro..
[04:10.21]Lk: Sing sabar bae aja gerek nafsu,
[04:16.12]Lk: Wis terlanjur nok due anak putu..
[04:21.36]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s