Kemat Jaran Guyang

Versi: Nunung Alvi, Suryo S, Tia Inova

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

Pr_1:
Jare kula kang ya wis ora papa,
Bagen diwayu ati wis nerima..
Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
Karo kula kang rabi sing tua..

Lk:
Ning kebon waru apa ning karang malang,
Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
Bli weruhe due kemat jaran guyang..

Pr_2:
Gula apa madu kang manis rasane,
Kula apa yayu kang pada enake..

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

reff:
Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

Pr_1:
Jare kula kang ya wis ora papa,
Bagen diwayu ati wis nerima..
Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
Karo kula kang rabi sing tua..

Lk:
Ning kebon waru apa ning karang malang,
Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
Bli weruhe due kemat jaran guyang..

Pr_2:
Gula apa madu kang manis rasane,
Kula apa yayu kang pada enake..

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *