Kaya Kenang Kemat


Versi: Nunung Alvi

Wong ganteng kapan tekane,
Kula kangen kelingan bae..
Mangan ora lali turu ora lali,
Sing tek pikiri sampean siji..

Awak gering pikiran pusing,
Endhas mumet tujuh keliling..
Kaya kenang kemat wong sing lagi kemat,
Setepate kaya

reff:
Ana paribasane, kembang ireng ning rerangke
Wong demen pengene sawang sawangan..

Mancing metu ning umah,
Urip kaya bli betah..
Pikirane lagi mana mana,
Kaya kenang kemat dananjaya..

Awak gering pikiran pusing,
Endhas mumet tujuh keliling..
Kaya kenang kemat wong sing lagi kemat,
Setepate kaya

reff:
Ana paribasane, kembang ireng ning rerangke
Wong demen pengene sawang sawangan..

Mancing metu ning umah,
Urip kaya bli betah,
Pikirane lagi mana mana..
Kaya kenang kemat dananjaya..

Wong ganteng kapan tekane,
Kula kangen kelingan bae..
Mangan ora lali turu ora lali,
Sing tek pikiri sampean siji..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s