Macan Lodaya

Dewi-Kirana_13
Versi: Dewi Kirana

Mas jaluk ditambani,
pengen ilang pengen mari..
Cinta kula setengah mati,
bli sanggup nglakoni..

Yen bengi arep turu,
katon ning njero klambu..
Inget bae karo sampean,
ngganggu pikiran..

reff:
Wujude cinta ora bisa disawang,
Tapi rasane lara perih pisan..

Macan lodaya mlayu ning alas roban,
Kelara lara demen ning sampean..
Duh kesiksa diri,
Ora sanggup ati nahane..

Yen bengi arep turu,
katon ning njero klambu..
Inget bae karo sampean,
ngganggu pikiran..

reff:
Wujude cinta ora bisa disawang,
Tapi rasane lara perih pisan..

Macan lodaya mlayu ning alas roban,
Kelara lara demen ning sampean..
Duh kesiksa diri,
Ora sanggup ati nahane..

Mas jaluk ditambani,
pengen ilang pengen mari..
Cinta kula setengah mati,
bli sanggup nglakoni..

Yen bengi arep turu,
katon ning njero klambu..
Inget bae karo sampean,
ngganggu pikiran..
—————–
[ver: lyrics]
[id: whcpokcq]
[ar: Dewi kirana]
[ti: Macan lodaya]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:01.00]Macan Lodaya
[00:21.00]Versi : Dewi Kirana
[00:24.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Mas jaluk ditambani,
[00:35.08]Pengen ilang pengen mari..
[00:41.63]Cinta kula setengah mati,
[00:49.77]Bli sanggup nglakoni..
[00:54.69]
[01:05.70]Yen bengi arep turu,
[01:11.51]Katon ning njero klambu..
[01:17.93]Inget bae karo sampean,
[01:25.98]Ngganggu pikiran..
[01:30.20]
[01:33.71]==dewi kirana, macan lodaya==
[01:46.71]
[01:49.71]>>>
[01:50.71]>>
[01:51.71]>
[01:52.71]Wujude cinta ora bisa disawang,
[01:58.05]Tapi rasane lara perih pisan..
[02:05.19]
[02:18.14]Macan lodaya mlayu ning alas roban,
[02:24.34]Kelara lara demen ning sampean..
[02:31.72]Duh kesiksa diri,
[02:36.88]Ora sanggup ati nahane..
[02:44.51]Yen bengi arep turu,
[02:49.14]Katon ning njero klambu..
[02:56.74]Inget bae karo sampean,
[03:03.97]Ngganggu pikiran..
[03:08.44]
[03:11.25]==macan lodaya, dewi kirana==
[03:25.25]
[03:28.25]>>>
[03:29.25]>>
[03:30.25]>
[03:31.25]Wujude cinta ora bisa disawang,
[03:37.54]Tapi rasane lara perih pisan..
[03:44.36]
[03:57.48]Macan lodaya mlayu ning alas roban,
[04:03.70]Kelara lara demen ning sampean..
[04:10.81]Duh kesiksa diri,
[04:16.07]Ora sanggup ati nahane..
[04:23.22]Mas jaluk ditambani,
[04:28.06]Pengen ilang pengen mari..
[04:35.09]Cinta kula setengah mati,
[04:43.35]Bli sanggup nglakoni..
[04:48.44]
[04:59.97]Yen bengi arep turu,
[05:04.93]Katon ning njero klambu..
[05:11.37]Inget bae karo sampean,
[05:19.56]Ngganggu pikiran..
[05:23.65]
————-
Preview:

Advertisements

Kesemsem

Dimas-Tedjo_6
Versi: Dimas Tedjo

Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
Kangen rindu rasane pengen ketemu,
Lilanono oh sayang duh wong ayu..

Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah pengen anyandhing caket sliramu..
Ngantu antu tulus katresnan atimu,
Leganono oh sayang duh wong ayu..

reff:
Rino wengi sayang rino wengi,
Amung sliramu tansah kaimpi impi..
Rino wengi sayang rino wengi,
Yo mung tresnamu tansah tak anti-anti..
Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah anggodha ati rinten lan dalu..

reff:
Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
Kangen rindu rasane pengen ketemu,
Lilanono oh sayang duh wong ayu..

Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah pengen anyandhing caket sliramu..
Ngantu antu tulus katresnan atimu,
Leganono oh sayang duh wong ayu..

reff:
Rino wengi sayang rino wengi,
Amung sliramu tansah kaimpi impi..
Rino wengi sayang rino wengi,
Yo mung tresnamu tansah tak anti-anti..
Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: savpoucq]
[ar: Tedjo]
[ti: Kesemsem]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.00]Kesemsem
[00:26.00]Versi : Tedjo
[00:29.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]Kesemsem marang manis esemmu,
[00:41.26]Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
[00:48.68]Kangen rindu rasane pengen ketemu,
[00:54.63]Lilanono oh sayang duh wong ayu..
[01:02.12]Kesemsem marang manis esemmu,
[01:08.44]Tansah pengen anyandhing caket sliramu..
[01:15.33]Ngantu antu tulus katresnan atimu,
[01:21.74]Leganono oh sayang duh wong ayu..
[01:28.57]
[01:39.00]>>>
[01:40.00]>>
[01:41.00]>
[01:42.00]Rino wengi sayang rino wengi,
[01:48.80]Amung sliramu tansah kaimpi impi..
[01:55.77]Rino wengi sayang rino wengi,
[02:01.98]Yo mung tresnamu tansah tak anti-anti..
[02:08.82]Kesemsem marang manis esemmu,
[02:15.82]Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
[02:22.96]
[02:24.96]==tedjo, kesemsem==
[02:44.96]
[02:46.72]>>>
[02:47.72]>>
[02:48.72]>
[02:49.72]Kesemsem marang manis esemmu,
[02:56.33]Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
[03:03.33]Kangen rindu rasane pengen ketemu,
[03:09.44]Lilanono oh sayang duh wong ayu..
[03:16.48]Kesemsem marang manis esemmu,
[03:23.13]Tansah pengen anyandhing caket sliramu..
[03:29.92]Ngantu antu tulus katresnan atimu,
[03:36.40]Leganono oh sayang duh wong ayu..
[03:43.22]
[03:54.87]>>>
[03:55.87]>>
[03:56.87]>
[03:57.87]Rino wengi sayang rino wengi,
[04:04.25]Amung sliramu tansah kaimpi impi..
[04:11.27]Rino wengi sayang rino wengi,
[04:17.58]Yo mung tresnamu tansah tak anti-anti..
[04:24.68]Kesemsem marang manis esemmu,
[04:31.37]Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
[04:38.92]
————
Preview:

Kawin Tresno

Nogling_Titis-Tamara
versi: Nogling ft. Titis Tamara

Lk:
Aduh sayang cintaku ra bakal ilang,
Ojo sumelang cintaku ra bakal ngambang..
Ibarate lintang katon neng awang awang,
Yen tak sawang terbayang sliramu sayang..

Pr:
Aduh kang mas cintaku si jantung hati,
Nganti saiki tresnaku sliramu sawiji..
Tresnaku kang suci ginowo nganti mati,
Dadi bukti tondo katresnan sejati..

reff:
Duet:
Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..

Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
Mung ati tulus kang ono..
Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
Pr: Kawin tresno sak laminyo..
Duet: Tresno kawin tresno..

reff:
Duet:
Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..

Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
Mung ati tulus kang ono..
Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
Pr: Kawin tresno sak laminyo..
Duet: Tresno kawin tresno..
————
[ver: lyrics]
[id: zbcuohcq]
[ar: Nogling]
[ti: Kawin Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.06]Kawin Tresno
[00:16.06]Versi: Nogling f. Titis Tamara
[00:19.06]
[00:22.06]>>>
[00:23.06]>>
[00:24.06]>
[00:25.06]Lk: Aduh sayang cintaku ra bakal ilang,
[00:31.00]Lk: Ojo sumelang cintaku ra bakal ngambang..
[00:37.61]Lk: Ibarate lintang katon neng awang awang,
[00:43.73]Lk: Yen tak sawang terbayang sliramu sayang..
[00:50.55]Pr: Aduh kang mas cintaku si jantung hati,
[00:55.74]Pr: Nganti saiki tresnaku sliramu sawiji..
[01:03.31]Pr: Tresnaku kang suci ginowo nganti mati,
[01:08.92]Pr: Dadi bukti tondo katresnan sejati..
[01:15.85]
[01:32.04]>>>
[01:33.04]>>
[01:34.04]>
[01:35.04]Duet: Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
[01:41.10]Duet: Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
[01:47.26]Duet: Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
[01:53.23]Duet: Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..
[02:00.56]Duet: Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
[02:07.03]Duet: Mung ati tulus kang ono..
[02:11.58]Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
[02:15.36]Pr: Kawin tresno sak laminyo..
[02:19.00]Duet: Tresno kawin tresno..
[02:22.92]
[02:40.02]>>>
[02:41.02]>>
[02:42.02]>
[02:43.02]Duet: Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
[02:48.64]Duet: Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
[02:54.66]Duet: Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
[03:00.55]Duet: Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..
[03:08.29]Duet: Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
[03:14.01]Duet: Mung ati tulus kang ono..
[03:18.98]Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
[03:23.03]Pr: Kawin tresno sak laminyo..
[03:26.35]Duet: Tresno kawin tresno..
[03:30.47]
[03:47.03]>>>
[03:48.03]>>
[03:49.03]>
[03:50.03]Duet: Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
[03:55.72]Duet: Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
[04:02.10]Duet: Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
[04:08.03]Duet: Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..
[04:15.79]Duet: Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
[04:21.02]Duet: Mung ati tulus kang ono..
[04:26.45]Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
[04:30.50]Pr: Kawin tresno sak laminyo..
[04:34.61]Duet: Tresno kawin tresno..
[04:41.89]
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ta-wIo2DdWQ

Salah Pergaulan

Vivi-Rosalita_2
Versi: Vivi Rosalita

Awale kenal kenalan, teruse pacar pacaran
Jebule terlambat bulan..
Yen wis ngono sopo sing nanggung anak’e
Yen wis ngono sopo sing mikir butuhe..

Lha wong bocahe, lagi lulus smp
Lha wong bocahe, anak baru gede..
Mung ngertine, kroso penak diteruske..

reff:
Iki jaman jaman kemajuan,
Akeh bocah gedene sulapan..
Masa muda dadi taruhan,
Amergo salah pergaulan..

Ora manut dawuhe wong tuwo,
Ra ngindahno perintahe agomo,
Cilik cilik ora wedi dosa,
Akhire dadi suloyo..

Mulane yen lagi pacaran,
Jo podo nglewati tatanan..
Ben ra keno godhane setan..

reff:
Iki jaman jaman kemajuan,
Akeh bocah gedene sulapan..
Masa muda dadi taruhan,
Amergo salah pergaulan..

Ora manut dawuhe wong tuwo,
Ra ngindahno perintahe agomo,
Cilik cilik ora wedi dosa,
Akhire dadi suloyo..

Mulane yen lagi pacaran,
Jo podo nglewati tatanan..
Ben ra keno godhane setan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nnquovcq]
[ar: Vivi Rosalita]
[ti: Salah Pergaulan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:01.06]Salah Pergaulan
[00:22.06]Versi: Vivi Rosalita
[00:25.06]
[00:28.06]>>>
[00:29.06]>>
[00:30.06]>
[00:31.06]Awale kenal kenalan,
[00:34.51]Teruse pacar pacaran..
[00:40.92]Jebule terlambat bulan..
[00:46.33]Yen wis ngono sopo sing nanggung anak’e,
[00:53.11]Yen wis ngono sopo sing mikir butuhe..
[00:59.27]Lha wong bocahe, lagi lulus smp
[01:06.05]Lha wong bocahe, anak baru gede..
[01:12.21]Mung ngertine, kroso penak diteruske..
[01:19.17]
[01:22.17]==vivi rosalita, salah pergaulan==
[01:40.17]
[01:43.01]>>>
[01:44.01]>>
[01:45.01]>
[01:46.01]Iki jaman jaman kemajuan,
[01:48.88]Akeh bocah gedene sulapan..
[01:52.36]Masa muda dadi taruhan,
[01:55.35]Amergo salah pergaulan..
[01:59.76]
[02:07.29]Ora manut dawuhe wong tuwo,
[02:10.17]Ra ngindahno perintahe agomo,
[02:13.96]Cilik cilik ora wedi dosa,
[02:16.76]Akhire dadi suloyo..
[02:21.80]Mulane yen lagi pacaran,
[02:24.97]Jo podo nglewati tatanan..
[02:31.38]Ben ra keno godhane setan..
[02:36.85]
[02:39.85]==salah pergaulan, vivi rosalita==
[02:57.85]
[03:00.60]>>>
[03:01.60]>>
[03:02.60]>
[03:03.60]Iki jaman jaman kemajuan,
[03:06.21]Akeh bocah gedene sulapan..
[03:09.82]Masa muda dadi taruhan,
[03:12.87]Amergo salah pergaulan..
[03:17.28]
[03:24.69]Ora manut dawuhe wong tuwo,
[03:27.74]Ra ngindahno perintahe agomo,
[03:31.41]Cilik cilik ora wedi dosa,
[03:34.33]Akhire dadi suloyo..
[03:39.18]Mulane yen lagi pacaran,
[03:42.48]Jo podo nglewati tatanan..
[03:48.89]Ben ra keno godhane setan..
[04:02.39]
————–
Preview:

Tresno Kutho Besuki

Nur-Bayan_10
Versi: Nur Bayan

Neng kutho besuki langit jember seksine,
Pupus katresnan aku lan kowe..
Separo atiku isih keri neng kuthomu,
Ninggal loro sing njangget jroning dodo..

Lintang sing sumunar kerlipe nyongah ati,
Kowe tego tenan nyulayani tresno iki..
Aku pancen sudro ora duwe bondho dunyo,
Nadyan isih tresno tak lilo atiku loro..

reff:
Suwar-suwir leh-oleh soko kuthomu,
Manis rasane nanging isih manis esemmu..

Sih tak eling senadyan wis ora nyanding,
Dadi cerito urip sing tansah dadi pengeling..
Nelongso tenan lakon asmoro sudro dalanan..

Mung biso trenyuh yen aku kelingan,
Udan grimis neng ereng-ereng rembangan..
Kok nganti ati medhot tali tresno iki,
Pungkas cerito tresno kutho besuki..

reff:
Lintang sing sumunar kerlipe nyongah ati,
Kowe tego tenan nyulayani tresno iki..
Aku pancen sudro ora duwe bondho dunyo,
Nadyan isih tresno tak lilo atiku loro..

reff:
Suwar-suwir leh-oleh soko kuthomu,
Manis rasane nanging isih manis esemmu..

Sih tak eling senadyan wis ora nyanding,
Dadi cerito urip sing tansah dadi pengeling..
Nelongso tenan lakon asmoro sudro dalanan..

Mung biso trenyuh yen aku kelingan,
Udan grimis neng ereng-ereng rembangan..
Kok nganti ati medhot tali tresno iki,
Pungkas cerito tresno kutho besuki..
Pungkas cerito tresno kutho besuki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vzkloacq]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Tresno Kutho Besuki]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:01.00]Tresno Kutho Besuki
[00:19.00]Versi : Nur Bayan
[00:22.00]
[00:25.00]>>>
[00:26.00]>>
[00:27.00]>
[00:28.00]Neng kutho besuki langit jember seksine,
[00:36.33]Pupus katresnan aku lan kowe..
[00:42.70]Separo atiku isih keri neng kuthomu,
[00:50.08]Ninggal loro sing njangget jroning dodo..
[00:59.18]Lintang sing sumunar kerlipe nyongah ati,
[01:07.94]Kowe tego tenan nyulayani tresno iki..
[01:15.04]Aku pancen sudro ora duwe bondho dunyo,
[01:21.15]Nadyan isih tresno tak lilo atiku loro..
[01:29.36]
[01:54.04]>>>
[01:55.04]>>
[01:56.04]>
[01:57.04]Suwar-suwir leh-oleh soko kuthomu,
[02:03.64]Manis rasane nanging isih manis esemmu..
[02:11.74]
[02:17.09]Sih tak eling senadyan wis ora nyanding,
[02:24.82]Dadi cerito urip sing tansah dadi pengeling..
[02:31.71]Nelongso tenan lakon asmoro sudro dalanan..
[02:39.39]
[02:45.76]Mung biso trenyuh yen aku kelingan,
[02:53.21]Udan grimis neng ereng-ereng rembangan..
[03:00.40]Kok nganti ati medhot tali tresno iki,
[03:07.33]Pungkas cerito tresno kutho besuki..
[03:14.98]
[03:39.35]>>>
[03:40.35]>>
[03:41.35]>
[03:42.35]Lintang sing sumunar kerlipe nyongah ati,
[03:49.93]Kowe tego tenan nyulayani tresno iki..
[03:56.96]Aku pancen sudro ora duwe bondho dunyo,
[04:03.53]Nadyan isih tresno tak lilo atiku loro..
[04:11.39]
[04:22.10]>>>
[04:23.10]>>
[04:24.10]>
[04:25.10]Suwar-suwir leh-oleh soko kuthomu,
[04:31.65]Manis rasane nanging isih manis esemmu..
[04:39.73]
[04:45.77]Sih tak eling senadyan wis ora nyanding,
[04:52.88]Dadi cerito urip sing tansah dadi pengeling..
[05:00.20]Nelongso tenan lakon asmoro sudro dalanan..
[05:07.68]
[05:13.49]Mung biso trenyuh yen aku kelingan,
[05:20.49]Udan grimis neng ereng-ereng rembangan..
[05:27.71]Kok nganti ati medhot tali tresno iki,
[05:34.53]Pungkas cerito tresno kutho besuki..
[05:41.22]Pungkas cerito tresno kutho besuki..
[05:48.99]
————
Preview:

Masih Kiyeng Demenan

Dewi-Kirana_10
Versi: Dewi Kirana

Apa apa apa..,
sampean bosen
Coba terang terangan,
rumah tangga bli sauyunan..

Apa apa apa..,
sampean bosen
Coba terang terangan,
rumah tangga bli sauyunan..

reff:
Lamun dipikiri,
kula sakit hati
Mikiri sampean,
masih kiyeng demenan..

Awan lan bengi,
bli betah ning umah
Ngomonge kerja,
bli weruh main cinta..

Apa apa apa..,
sampean bosen
Coba terang terangan,
rumah tangga bli sauyunan..

reff:
Lamun dipikiri,
kula sakit hati
Mikiri sampean,
masih kiyeng demenan..

Awan lan bengi,
bli betah ning umah
Ngomonge kerja,
bli weruh main cinta..

Apa apa apa..,
sampean bosen
Coba terang terangan,
rumah tangga bli sauyunan..

Apa apa apa..,
sampean bosen
Coba terang terangan,
rumah tangga bli sauyunan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vokhoacq]
[ar: Dewi kirana]
[ti: Masih kiyeng demenan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.00]Masih Kiyeng Demenan
[00:32.00]Versi : Dewi Kirana
[00:35.00]
[00:38.00]>>>
[00:39.00]>>
[00:40.00]>
[00:41.00]Apa apa apa.., sampean bosen
[00:51.80]Coba terang terangan,
[00:54.67]Rumah tangga bli sauyunan..
[01:01.96]
[01:09.54]Apa apa apa.., sampean bosen
[01:19.94]Coba terang terangan,
[01:23.75]Rumah tangga bli sauyunan..
[01:30.04]
[01:33.04]==dewi kirana, masih kiyeng demenan==
[01:48.40]
[01:51.40]>>>
[01:52.40]>>
[01:53.40]>
[01:54.40]Lamun dipikiri, kula sakit hati
[02:01.59]Mikiri sampean, masih kiyeng demenan..
[02:08.92]
[02:16.63]Awan lan bengi, bli betah ning umah
[02:24.26]Ngomonge kerja, bli weruh main cinta..
[02:31.56]
[02:34.61]Apa apa apa.., sampean bosen
[02:45.23]Coba terang terangan,
[02:48.93]Rumah tangga bli sauyunan..
[02:55.89]
[02:58.95]==dewi kirana, masih kiyeng demenan==
[03:13.81]
[03:16.81]>>>
[03:17.81]>>
[03:18.81]>
[03:19.81]Lamun dipikiri, kula sakit hati
[03:26.78]Mikiri sampean, masih kiyeng demenan..
[03:34.10]
[03:42.08]Awan lan bengi, bli betah ning umah
[03:49.30]Ngomonge kerja, bli weruh main cinta..
[03:56.03]
[03:59.53]Apa apa apa.., sampean bosen
[04:10.28]Coba terang terangan,
[04:14.13]Rumah tangga bli sauyunan..
[04:20.61]
[04:28.17]Apa apa apa.., sampean bosen
[04:38.60]Coba terang terangan,
[04:42.45]Rumah tangga bli sauyunan..
[04:49.12]
————
Preview:

Nggegem Roso

Demy_21
Versi: Demy

Rapet ulie sun nggegem,
roso hang ono..
Myakne wis terus kesidem,
dadi kembang ring dodo..

Biso parek ambi riko,
marem rasane ati..
Masiyo riko sing keroso,
nawi ugo yo sing ngerti..

reff:
Kerentek iki lawas sun kemuli,
sun elus sun jogo..
Yo sing raino bengi,
rasane ati kangen..
Isun karepaken ring sijine dino,
Riko ngerti ugo keroso..

Biso parek ambi riko,
marem rasane ati..
Masiyo riko sing keroso,
nawi ugo yo sing ngerti..

reff:
Kerentek iki lawas sun kemuli,
sun elus sun jogo..
Yo sing raino bengi,
rasane ati kangen..
Isun karepaken ring sijine dino,
Riko ngerti ugo keroso..
Keroso..
——————
[ver: lyrics]
[id: couuoccq]
[ar: Demy]
[ti: Nggegem Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:01.04]Nggegem Roso
[00:18.04]Versi : Demy
[00:21.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Rapet ulie sun nggegem,
[00:34.02]Roso hang ono..
[00:41.84]Myakne wis terus kesidem,
[00:50.85]Dadi kembang ring dodo..
[00:56.94]
[01:14.63]Biso parek ambi riko,
[01:21.21]Marem rasane ati..
[01:30.40]Masiyo riko sing keroso,
[01:38.91]Nawi ugo yo sing ngerti..
[01:44.75]
[01:47.71]==demy, nggegem roso==
[02:13.01]
[02:16.01]>>>
[02:17.01]>>
[02:18.01]>
[02:19.01]Kerentek iki lawas sun kemuli,
[02:25.47]Sun elus sun jogo..
[02:33.91]Yo sing raino bengi,
[02:40.00]Rasane ati kangen..
[02:50.19]Isun karepaken ring sijine dino,
[03:03.47]Riko ngerti ugo keroso..
[03:20.07]
[03:24.15]Biso parek ambi riko,
[03:31.11]Marem rasane ati..
[03:39.32]Masiyo riko sing keroso,
[03:48.07]Nawi ugo yo sing ngerti..
[03:53.91]
[03:56.91]==nggegem roso, demy==
[04:23.81]
[04:25.81]>>>
[04:26.81]>>
[04:27.81]>
[04:28.81]Kerentek iki lawas sun kemuli,
[04:34.90]Sun elus sun jogo..
[04:43.09]Yo sing raino bengi,
[04:49.49]Rasane ati kangen..
[04:59.83]Isun karepaken ring sijine dino,
[05:14.00]Riko ngerti ugo keroso..
[05:30.52]Keroso..
[05:41.01]
————-
Preview: