Durung Mari


Versi: Didi Kempot ft. Is Haryanto

Lagi dek wingi, aku kenal sliramu..
Rasane atiku ra biso digambar,koyo ngopo
Memory bengi kuwi, ora bakal biso lali..
Sliramu tak rangkul lan ora tak culke,
O banget suwene..

Durung mari kangenku, isih pengen ketemu
Nanging kudu kepiye, aku kudu mulih
Ninggalke sliramu..
Sing tak suwun dongamu, mesti biso ketemu..
Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..

Ojo nangis cah ayu, aku mesti bakal bali..
Rasane atiku, rasane atimu, podo wae
Pandengen mripat iki, bakale kowe ngerti
Suci ati iki, jujur ati iki
Aku moh ngapusi..

Durung mari kangenku, isih pengen ketemu
Nanging kudu kepiye, aku kudu mulih
Ninggalke sliramu..
Sing tak suwun dongamu, mesti biso ketemu..

Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..
Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *