Durung Mari


Didi-Kempot_Is-Haryanto
Versi: Didi Kempot ft. Is Haryanto

Lagi dek wingi, aku kenal sliramu..
Rasane atiku ra biso digambar,koyo ngopo
Memory bengi kuwi, ora bakal biso lali..
Sliramu tak rangkul lan ora tak culke,
O banget suwene..

Durung mari kangenku, isih pengen ketemu
Nanging kudu kepiye, aku kudu mulih
Ninggalke sliramu..
Sing tak suwun dongamu, mesti biso ketemu..
Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..

Ojo nangis cah ayu, aku mesti bakal bali..
Rasane atiku, rasane atimu, podo wae
Pandengen mripat iki, bakale kowe ngerti
Suci ati iki, jujur ati iki
Aku moh ngapusi..

Durung mari kangenku, isih pengen ketemu
Nanging kudu kepiye, aku kudu mulih
Ninggalke sliramu..
Sing tak suwun dongamu, mesti biso ketemu..

Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..
Senajan adoh aku, mung siji welingku
Kowe tetep sedulurku..
——————
[ver: lyrics]
[id: oiplnich]
[ar: Didi kempot ft. Is Haryanto]
[ti: Durung mari]
[al: Pop jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:57]
[00:00.02]Durung Mari
[00:00.02]by: Didi Kempot ft. Is Haryanto
[00:04.00]
[00:07.00]Lagi dek wingi,
[00:11.30]Aku kenal sliramu..
[00:20.08]Rasane atiku ra biso digambar,
[00:26.38]koyo ngopo
[00:31.11]Memory bengi kuwi,
[00:35.46]Ora bakal biso lali..
[00:43.12]Sliramu tak rangkul
[00:47.83]lan ora tak culke,
[00:51.30]O banget suwene..
[00:54.77]Durung mari kangenku,
[01:01.07]Isih pengen ketemu..
[01:07.26]Nanging kudu kepiye,
[01:11.07]Aku kudu mulih,
[01:14.29]Ninggalke sliramu..
[01:19.56]Sing tak suwun dongamu,
[01:26.05]Mesti biso ketemu..
[01:31.80]Senajan adoh aku,
[01:35.38]Mung siji welingku,
[01:38.60]Kowe tetep sedulurku..
[01:43.98]Ojo nangis cah ayu,
[01:49.86]Aku mesti bakal bali..
[01:55.91]Rasane atiku,
[02:01.13]rasane atimu podo wae..
[02:08.77]Pandengen mripat iki,
[02:12.70]Bakale kowe ngerti..
[02:20.69]Suci ati iki, jujur ati iki
[02:28.32]Aku moh ngapusi..
[02:32.96]Durung mari kangenku,
[02:38.94]Isih pengen ketemu..
[02:45.11]Nanging kudu kepiye,
[02:48.40]Aku kudu mulih,
[02:51.73]Ninggalke sliramu..
[02:57.55]Sing tak suwun dongamu,
[03:03.51]Mesti biso ketemu..
[03:09.21]Senajan adoh aku,
[03:12.75]Mung siji welingku,
[03:16.17]Kowe tetep sedulurku..
[03:21.15]Senajan adoh aku,
[03:25.19]Mung siji welingku,
[03:28.33]Kowe tetep sedulurku..
[03:34.94]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s