Cupet Ati


Aries_Nur-Bayan
Versi: Nur bayan ft. Aries

Lk:
Ora nate tak songko yen pedote tresno,
Ndadekne bubrahing moral lan akhlakmu..
Nganti nekad ati njegur nang lokalisasi,
Tego tenan kowe cidro ing janji..

Pr:
Dudu karep ati iki njegur nang lokalisasi,
Wis nem taun sliramu ora bali..
Wis ra ono kabar embuh papanku neng endi,
Kepepet aku kadhung cupet ati..

Lk:
Jroning ati iki sak tenane aku nangis,
Nangis koyo-koyo ora lilo..
Pr:
Ra mbok tututono kabeh wis ra ono guno,
Telat kudune jaman semono..

Lk:
Apuranen aku yen nggawe gelo atimu,
Dudu kareping ati, ndadekke rusak awakmu..
Pr:
Tak coba tak apuro, senajan ati isih gelo
Wis wis yo wis cukup kangmas, saiki lalekno aku..

reff:
Pr:
Dudu karep ati iki njegur nang lokalisasi,
Wis nem taun sliramu ora bali..
Wis ra ono kabar embuh papanku neng endi,
Kepepet aku kadhung cupet ati..

Lk:
Jroning ati iki sak tenane aku nangis,
Nangis koyo-koyo ora lilo..
Pr:
Ra mbok tututono kabeh wis ra ono guno,
Telat kudune jaman semono..

Lk:
Apuranen aku yen nggawe gelo atimu,
Dudu kareping ati, ndadekke rusak awakmu..
Pr:
Tak coba tak apuro, senajan ati isih gelo
Wis wis yo wis cukup kangmas,saiki lalekno aku..
Wis wis yo wis cukup kangmas,saiki lalekno aku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: onpznich]
[ar: Nur Bayan f. Aries]
[ti: Cupet Ati]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:00.03]Cupet Ati
[00:00.03]by: Nur bayan f. aries f. Aries
[00:30.38]Laki-laki berteks KAPITAL,
[00:30.38]wanita berteks kecil
[00:33.38]
[00:36.38]>>>
[00:37.38]>>
[00:38.38]>
[00:39.38]ORA NATE TAK SONGKO
[00:42.71]YEN PEDOTE TRESNO,
[00:46.98]NDADEKNE BUBRAHING
[00:49.79]MORAL LAN AKHLAKMU..
[00:54.47]NGANTI NEKAD ATI
[00:57.39]NJEGUR NANG LOKALISASI,
[01:01.10]TEGO TENAN KOWE
[01:02.86]CIDRO ING JANJI..
[01:09.12]
[01:22.23]dudu karep ati iki
[01:25.69]njegur nang lokalisasi,
[01:29.40]wis nem taun sliramu ora bali..
[01:36.65]wis ra ono kabar
[01:39.59]embuh papanku neng endi,
[01:43.76]kepepet aku kadhung cupet ati..
[01:50.31]
[01:57.68]JRONING ATI IKI
[02:00.62]SAK TENANE AKU NANGIS,
[02:05.22]NANGIS KOYO-KOYO ORA LILO..
[02:11.84]
[02:19.40]ra mbok tututono
[02:22.02]kabeh wis ra ono guno,
[02:26.24]telat kudune jaman semono..
[02:33.20]APURANEN AKU
[02:36.28]YEN NGGAWE GELO ATIMU,
[02:40.56]DUDU KAREPING ATI,
[02:43.62]NDADEKKE RUSAK AWAKMU..
[02:47.68]tak coba tak apuro,
[02:50.03]senajan ati isih gelo
[02:54.58]wis wis yo wis cukup kangmas,
[02:57.69]saiki lalekno aku..
[03:05.37]
[03:08.55]=nur bayan, cupet ati=
[03:27.55]
[03:30.55]>>>
[03:31.55]>>
[03:32.55]>
[03:33.55]dudu karep ati iki
[03:35.91]njegur nang lokalisasi,
[03:41.09]wis nem taun sliramu ora bali..
[03:48.63]wis ra ono kabar
[03:50.71]embuh papanku neng endi,
[03:55.41]kepepet aku kadhung cupet ati..
[04:02.86]
[04:09.99]JRONING ATI IKI
[04:11.82]SAK TENANE AKU NANGIS,
[04:16.65]NANGIS KOYO-KOYO ORA LILO..
[04:23.18]
[04:30.86]ra mbok tututono
[04:32.71]kabeh wis ra ono guno,
[04:37.60]telat kudune jaman semono..
[04:44.66]APURANEN AKU
[04:46.82]YEN NGGAWE GELO ATIMU,
[04:51.96]DUDU KAREPING ATI,
[04:54.54]NDADEKKE RUSAK AWAKMU..
[04:59.05]tak coba tak apuro,
[05:01.15]senajan ati isih gelo
[05:05.88]wis wis yo wis cukup kangmas,
[05:08.49]saiki lalekno aku..
[05:16.67]wis wis yo wis cukup kangmas,
[05:19.63]saiki lalekno aku..
[05:27.94]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s