Ojo Lali Coro Jowo


Is-Haryanto
Versi: Is Haryanto

“kanggo sedulur-sedulurku kabeh,
liwat lagu iki, tak elingke yo,
neng ojo nesu, kultur kuwi ojo dilalekke,
luwih luwih kanggo kowe, poro mudho..”

Keno opo isin, aduh emane
Bahasane dewe kok dilewakke..
Keno opo gengsi, emoh ngucapke
Kok rumongso asor opo sebabe..
E e, e eh..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

reff:
Ibu sopo sedih yen ngrasak’ake,
Embah buyut soyo nangis atine..
Yen ngerteni kabeh, anak putune
Plegak pleguk omong basane dewe..
E e, e eh..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

reff:
Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: blhuuscq]
[ar: Is Haryanto]
[ti: Ojo Lali Coro Jowo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:04.00]”kanggo sedulur-sedulurku kabeh,
[00:06.62]liwat lagu iki, tak elingke yo, neng ojo nesu,
[00:10.45]kultur kuwi ojo dilalekke,
[00:14.84]luwih luwih kanggo kowe, poro mudho..”
[00:18.81]Keno opo isin, aduh emane
[00:23.15]Bahasane dewe kok dilewakke..
[00:27.98]Keno opo gengsi, emoh ngucapke
[00:32.24]Kok rumongso asor opo sebabe..
[00:36.32]E e, e eh..
[00:38.93]Ojo lali lo, coro jowo
[00:42.41]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[00:47.15]Ojo lali lo, coro jowo
[00:51.34]Asal usul perlu dilestarekno..
[00:55.99]Bahasa liyane ra ngilikke,
[01:00.41]Neng sing iki ojo dikiwakke..
[01:04.77]Ngelingono, sopo kowe
[01:09.52]Kultur ojo kok ilangke..e
[01:13.90]Ngelingono, sopo kowe
[01:18.08]Gulik? iki duwe crito dewe..
[01:22.46]
[01:35.00]>>>
[01:36.00]>>
[01:37.00]>
[01:38.00]Ibu sopo sedih yen ngrasak’ake,
[01:42.17]Embah buyut soyo nangis atine..
[01:46.60]Yen ngerteni kabeh, anak putune
[01:50.93]Plegak pleguk omong basane dewe..
[01:54.85]E e, e eh..
[01:56.61]Ojo lali lo, coro jowo
[02:01.48]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[02:05.90]Ojo lali lo, coro jowo
[02:09.96]Asal usul perlu dilestarekno..
[02:14.34]Bahasa liyane ra ngilikke,
[02:18.80]Neng sing iki ojo dikiwakke..
[02:23.44]Ngelingono, sopo kowe
[02:28.01]Kultur ojo kok ilangke..e
[02:32.44]Ngelingono, sopo kowe
[02:36.81]Gulik? iki duwe crito dewe..
[02:41.09]
[02:58.00]>>>
[02:59.00]>>
[03:00.00]>
[03:01.00]Ojo lali lo, coro jowo
[03:04.63]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[03:09.65]Ojo lali lo, coro jowo
[03:13.66]Asal usul perlu dilestarekno..
[03:17.97]Bahasa liyane ra ngilikke,
[03:22.35]Neng sing iki ojo dikiwakke..
[03:26.87]Ngelingono, sopo kowe
[03:31.29]Kultur ojo kok ilangke..e
[03:35.83]Ngelingono, sopo kowe
[03:40.04]Gulik? iki duwe crito dewe..
[03:45.17]Ojo lali lo, coro jowo
[03:48.80]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[03:52.99]Ojo lali lo, coro jowo
[03:56.88]Asal usul perlu dilestarekno..
[04:01.33]Bahasa liyane ra ngilikke,
[04:05.95]Neng sing iki ojo dikiwakke..
[04:10.44]Ngelingono, sopo kowe
[04:14.86]Kultur ojo kok ilangke..e
[04:19.23]Ngelingono, sopo kowe
[04:23.82]Gulik? iki duwe crito dewe..
[04:28.38]Ojo lali lo, coro jowo
[04:31.75]Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
[04:36.49]Ojo lali lo, coro jowo
[04:40.42]Asal usul perlu dilestarekno..
[04:44.53]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s