Ojo Lali Coro Jowo


Versi: Is Haryanto

“kanggo sedulur-sedulurku kabeh,
liwat lagu iki, tak elingke yo,
neng ojo nesu, kultur kuwi ojo dilalekke,
luwih luwih kanggo kowe, poro mudho..”

Keno opo isin, aduh emane
Bahasane dewe kok dilewakke..
Keno opo gengsi, emoh ngucapke
Kok rumongso asor opo sebabe..
E e, e eh..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

reff:
Ibu sopo sedih yen ngrasak’ake,
Embah buyut soyo nangis atine..
Yen ngerteni kabeh, anak putune
Plegak pleguk omong basane dewe..
E e, e eh..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

reff:
Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Bahasa liyane ra ngilikke,
Neng sing iki ojo dikiwakke..
Ngelingono, sopo kowe
Kultur ojo kok ilangke..e
Ngelingono, sopo kowe
Gulik? iki duwe crito dewe..

Ojo lali lo, coro jowo
Luwih luwih nggo kowe poro mudho,
Ojo lali lo, coro jowo
Asal usul perlu dilestarekno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *