Samudro Nampu

Versi: Prapto

Lali lali tak elingno,
Ombak bareng sepining swasono..
Ora ilang malah gawang gawang,
Kelingan solah bawane..

Naliko pisan ketemu,
Ati iki datan biso nglali..
Tansah nggudo rino klawan wengi,
Eling ngesotmu wong ayu..

Pancen pantes polatane,
Ugo becik lahir lan batine..
Dasare pinter ngelewo,
Pasuryanmu tansah katon neng netro..

Mugo biso tak ugemi,
Sumpah setyo naliko semono..
Sineksen ombak samudro nampu,
Sak wetan parang gupito..

reff:
Lali lali tak elingno,
Ombak bareng sepining swasono..
Ora ilang malah gawang gawang,
Kelingan solah bawane..

Naliko pisan ketemu,
Ati iki datan biso nglali..
Tansah nggudo rino klawan wengi,
Eling ngesotmu wong ayu..

Pancen pantes polatane,
Ugo becik lahir lan batine..
Dasare pinter ngelewo,
Pasuryanmu tansah katon neng netro..

Mugo biso tak ugemi,
Sumpah setyo naliko semono..
Sineksen ombak samudro nampu,
Sak wetan parang gupito..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *