Samudro Nampu


Prapto
Versi: Prapto

Lali lali tak elingno,
Ombak bareng sepining swasono..
Ora ilang malah gawang gawang,
Kelingan solah bawane..

Naliko pisan ketemu,
Ati iki datan biso nglali..
Tansah nggudo rino klawan wengi,
Eling ngesotmu wong ayu..

Pancen pantes polatane,
Ugo becik lahir lan batine..
Dasare pinter ngelewo,
Pasuryanmu tansah katon neng netro..

Mugo biso tak ugemi,
Sumpah setyo naliko semono..
Sineksen ombak samudro nampu,
Sak wetan parang gupito..

reff:
Lali lali tak elingno,
Ombak bareng sepining swasono..
Ora ilang malah gawang gawang,
Kelingan solah bawane..

Naliko pisan ketemu,
Ati iki datan biso nglali..
Tansah nggudo rino klawan wengi,
Eling ngesotmu wong ayu..

Pancen pantes polatane,
Ugo becik lahir lan batine..
Dasare pinter ngelewo,
Pasuryanmu tansah katon neng netro..

Mugo biso tak ugemi,
Sumpah setyo naliko semono..
Sineksen ombak samudro nampu,
Sak wetan parang gupito..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Prapto]
[ti: Samudro Nampu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[id: obcpuqcq]
[00:01.00]Samudro Nampu
[00:21.00]Versi : Prapto
[00:24.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Lali lali tak elingno,
[00:35.87]Pendhak bareng sepining swasono..
[00:43.66]Ora ilang malah gawang gawang,
[00:52.08]Kelingan solah bawane..
[00:58.48]Naliko pisan ketemu,
[01:04.47]Ati iki datan biso nglali..
[01:13.13]Tansah nggudo rino klawan wengi,
[01:20.40]Eling esukmu wong ayu..
[01:29.24]Pancen pantes polatane,
[01:36.72]Ugo becik lahir lan batine..
[01:48.80]Dasare pinter ngelewo,
[01:56.08]Pasuryanmu tansah katon neng netro..
[02:08.54]
[02:15.47]Mugo biso tak ugemi,
[02:23.92]Sumpah setyo naliko semono..
[02:34.58]Sineksen ombak samudro nampu,
[02:44.85]Sak wetan parang gupito..
[02:52.90]
[02:55.90]==samudro nampu, prapto==
[03:27.00]
[03:30.00]>>>
[03:31.00]>>
[03:32.00]>
[03:33.00]Lali lali tak elingno,
[03:39.69]Pendhak bareng sepining swasono..
[03:51.20]Ora ilang malah gawang gawang,
[04:01.59]Kelingan solah bawane..
[04:10.02]Naliko pisan ketemu,
[04:17.85]Ati iki datan biso nglali..
[04:29.63]Tansah nggudo rino klawan wengi,
[04:39.25]Eling esukmu wong ayu..
[04:48.43]Pancen pantes polatane,
[04:55.99]Ugo becik lahir lan batine..
[05:07.76]Dasare pinter ngelewo,
[05:15.22]Pasuryanmu tansah katon neng netro..
[05:26.27]
[05:33.14]Mugo biso tak ugemi,
[05:42.77]Sumpah setyo naliko semono..
[05:53.72]Sineksen ombak samudro nampu,
[06:04.08]Sak wetan parang gupito..
[06:12.75]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s