Rondo Anyaran


Yuli-Astuti_3
Versi: Yuli Astutik

Deg degan kang kang, deg degan kang kang
Deg degan atinisun deg degan..
Waktu iku isun kerungu kabare,
Sing nyono isun ugo sing ngiro,
Opo bener riko wis sewang sewangan..

Deg degan kang kang, deg degan kang kang
Deg degan jantung sun deg degan..
Yo sing ngiro ketemu ambi riko,
Sun kiro kang riko magih kloronan,
Yo tibane riko dudo anyaran..

Getuk kang getuke sawi,
Dung wis kepetuk aju terus kelendi..
Tuku duku kang neng kutho semarang,
Buru ketemu riko wani ngajak gandengan..

Sabtu kang maleme minggu,
Aduh kakang riko gawe bingunge ati..
Nyang solo kang tuku selendang anyar,
Ojo sembrono masio isun rondo anyaran..

reff:
Deg degan kang kang, deg degan kang kang
Deg degan atinisun deg degan..
Waktu iku isun kerungu kabare,
Sing nyono isun ugo sing ngiro,
Opo bener riko wis sewang sewangan..

Deg degan kang kang, deg degan kang kang
Deg degan jantung sun deg degan..
Yo sing ngiro ketemu ambi riko,
Sun kiro kang riko magih kloronan,
Yo tibane riko dudo anyaran..

Getuk kang getuke sawi,
Dung wis kepetuk aju terus kelendi..
Tuku duku kang neng kutho semarang,
Buru ketemu riko wani ngajak gandengan..

Sabtu kang maleme minggu,
Aduh kakang riko gawe bingunge ati..
Nyang solo kang tuku selendang anyar,
Ojo sembrono masio isun rondo anyaran..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pwabuqcq]
[ar: Yuli Astutik]
[ti: Rondo Anyaran]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.00]Rondo Anyaran
[00:20.00]Versi : Yuli Astutik
[00:23.00]
[00:26.00]>>>
[00:27.00]>>
[00:28.00]>
[00:29.00]Deg degan kang kang, deg degan kang kang
[00:34.96]Deg degan atinisun deg degan..
[00:40.11]Waktu iku isun kerungu kabare,
[00:46.06]Sing nyono isun ugo sing ngiro,
[00:51.30]Opo bener riko wis sewang sewangan..
[00:57.94]Deg degan kang kang, deg degan kang kang
[01:03.79]Deg degan jantung sun deg degan..
[01:08.95]Yo sing ngiro ketemu ambi riko,
[01:14.91]Sun kiro kang riko magih kloronan,
[01:20.32]Yo tibane riko dudo anyaran..
[01:27.10]
[01:38.17]Getuk kang getuke sawi,
[01:43.94]Dung wis kepetuk aju terus kelendi..
[01:49.66]Tuku duku kang neng kutho semarang,
[01:54.94]Buru ketemu riko wani ngajak gandengan..
[02:01.21]Sabtu kang maleme minggu,
[02:06.70]Aduh kakang riko gawe bingunge ati..
[02:12.79]Nyang solo kang tuku selendang anyar,
[02:18.57]Ojo sembrono masio isun rondo anyaran..
[02:24.84]
[02:27.84]==yuli astutik, rondo anyaran==
[02:44.00]
[02:47.00]>>>
[02:48.00]>>
[02:49.00]>
[02:50.00]Deg degan kang kang, deg degan kang kang
[02:55.89]Deg degan atinisun deg degan..
[03:01.05]Waktu iku isun kerungu kabare,
[03:06.10]Sing nyono isun ugo sing ngiro,
[03:12.17]Opo bener riko wis sewang sewangan..
[03:19.13]Deg degan kang kang, deg degan kang kang
[03:24.45]Deg degan jantung sun deg degan..
[03:29.50]Yo sing ngiro ketemu ambi riko,
[03:35.34]Sun kiro kang riko magih kloronan,
[03:40.90]Yo tibane riko dudo anyaran..
[03:47.75]
[03:59.57]Getuk kang getuke sawi,
[04:04.65]Dung wis kepetuk aju terus kelendi..
[04:10.78]Tuku duku kang neng kutho semarang,
[04:16.02]Buru ketemu riko wani ngajak gandengan..
[04:22.42]Sabtu kang maleme minggu,
[04:27.57]Aduh kakang riko gawe bingunge ati..
[04:33.90]Nyang solo kang tuku selendang anyar,
[04:39.56]Ojo sembrono masio isun rondo anyaran..
[04:46.32]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s