Loro Kangen


Ajie-Jatinova_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-2400 Loro Kangen
Versi: Ajie Jatinova

ADUH SIRAHKU MUMET LORO KANGEN,
MIKIRKE KOWE ONO NGENDI..
ESUK KANTI AWAN LAN TEKO WENGI,
YO MUNG KOWE SING ONO ATI..

SAK MENIT RASANE KOYO SEMINGGU,
YEN AKU ORA KETEMU..
DUH CAH AYU KOWE TAK TUNGGU TUNGGU,
NDANG BALIO ONO SANDINGKU..

reff:
UPO RA KELU BANYU ORA KLEBU,
SING TAK ENTENI MUNG BALIMU..
BONDHO DUNYO ORA ONO ARTINE,
YEN URIPKU TANPO KOWE..

TRESNAKU MUNG KARO KOWE,
TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE,
TRESNAKU MUNG KOWE DEWE,
ORA LIYO YO MUNG KOWE..

reff:
SAK MENIT RASANE KOYO SEMINGGU,
YEN AKU ORA KETEMU..
DUH CAH AYU KOWE TAK TUNGGU TUNGGU,
NDANG BALIO ONO SANDINGKU..

reff:
PADHANGE SRENGENGE PETENG RASANE,
YEN AKU MUNG URIP DEWE..
BONDHO DUNYO ORA ONO ARTINE,
YEN URIPKU TANPO KOWE..

TRESNAKU MUNG KARO KOWE,
TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE,
TRESNAKU MUNG KOWE DEWE,
ORA LIYO YO MUNG KOWE..

TRESNAKU MUNG KARO KOWE,
TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE,
TRESNAKU MUNG KOWE DEWE,
ORA LIYO YO MUNG KOWE..

TRESNAKU MUNG KARO KOWE,
TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE,
TRESNAKU MUNG KOWE DEWE,
ORA LIYO YO MUNG KOWE..
——————
[ver: lyrics]
[id: hbbpuqcq]
[ar: ajie jatinova]
[ti: loro kangen]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:01.06]Loro Kangen
[00:13.06]Versi : Ajie Jatinova
[00:16.06]
[00:19.06]>>>
[00:20.06]>>
[00:21.06]>
[00:22.06]Aduh sirahku mumet loro kangen,
[00:28.07]Mikirke kowe ono ngendi..
[00:36.04]Esuk kanti awan lan teko wengi,
[00:43.88]Yo mung kowe sing ono ati..
[00:50.66]
[00:58.46]Sak menit rasane koyo seminggu,
[01:05.05]Yen aku ora ketemu..
[01:12.66]Duh cah ayu kowe tak tunggu tunggu,
[01:20.45]Ndang balio ono sandhingku..
[01:27.20]
[01:41.00]>>>
[01:42.00]>>
[01:43.00]>
[01:44.00]Upo ra kelu banyu ora klebu,
[01:49.45]Sing tak enteni mung balimu..
[01:57.10]Bondho dunyo ora ono artine,
[02:04.86]Yen uripku tanpo kowe..
[02:09.69]Tresnaku mung karo kowe,
[02:13.59]Tresnaku mung kanggo kowe,
[02:16.94]Tresnaku mung kowe dewe,
[02:20.42]Ora liyo yo mung kowe..
[02:26.00]
[02:29.00]==ajie jatinova, loro kangen==
[02:51.00]
[02:54.00]>>>
[02:55.00]>>
[02:56.00]>
[02:57.00]Sak menit rasane koyo seminggu,
[03:03.41]Yen aku ora ketemu..
[03:10.54]Duh cah ayu kowe tak tunggu tunggu,
[03:17.85]Ndang balio ono sandingku..
[03:25.06]
[03:38.00]>>>
[03:39.00]>>
[03:40.00]>
[03:41.00]Padhange srengenge peteng rasane,
[03:47.61]Yen aku mung urip dewe..
[03:54.81]Bondho dunyo ora ono artine,
[04:02.30]Yen uripku tanpo kowe..
[04:06.63]Tresnaku mung karo kowe,
[04:10.80]Tresnaku mung kanggo kowe,
[04:14.73]Tresnaku mung kowe dewe,
[04:18.57]Ora liyo yo mung kowe..
[04:22.03]Tresnaku mung karo kowe,
[04:25.59]Tresnaku mung kanggo kowe,
[04:29.49]Tresnaku mung kowe dewe,
[04:33.22]Ora liyo yo mung kowe..
[04:36.71]Tresnaku mung karo kowe,
[04:40.36]Tresnaku mung kanggo kowe,
[04:44.16]Tresnaku mung kowe dewe,
[04:47.71]Ora liyo yo mung kowe..
[04:52.60]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s