Manteb Ning Batin


Suliyana_36
Versi: Suliyana

Sing kiro sun iki arep golet maning,
Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
Roso hang sun roso mung riko..

Sing kiro sun iki arep golet maning,
Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
Roso hang sun roso mung riko..

Wiji wijine nongko katon katonen riko,
Kolo riko sing ono sing ono..
Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
Kangen sing mari mari..

Gancang wis teko o ati mane lego,
Isun iki tunggonono..
Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
Krono sun.. welas asih..

reff:
Sing kiro sun iki arep golet maning,
Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
Roso hang sun roso mung riko..

Wiji wijine nongko katon katonen riko,
Kolo riko sing ono sing ono..
Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
Kangen sing mari mari..

Gancang wis teko o ati mane lego,
Isun iki tunggonono..
Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
Krono sun.. welas asih..

Gancang wis teko o ati mane lego,
Isun iki tunggonono..
Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
Ojo ditinggal mulih..

Wiji wijine nongko katon katonen riko,
Kolo riko sing ono sing ono..
Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
Kangen sing mari mari..
Ha a.a.a.a.., ha a.a.a.a….
Ha a.a.a.a.., ha a.a.a.a….
—————-
[ver: lyrics]
[id: aunshacq]
[ar: Suliyana]
[ti: Manteb Neng Batin]
[length: 4:59]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[00:01.00]Manteb Neng Batin
[00:19.00]Versi : Suliyana
[00:22.00]
[00:25.00]>>>
[00:26.00]>>
[00:27.00]>
[00:28.00]Sing kiro sun iki arep golet maning,
[00:34.09]Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
[00:39.47]Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
[00:45.18]Roso hang sun roso mung riko..
[00:50.67]Sing kiro sun iki arep golet maning,
[00:55.71]Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
[01:01.56]Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
[01:06.98]Roso hang sun roso mung riko..
[01:12.88]Wiji wijine nongko katon katonen riko,
[01:18.14]Kolo riko sing ono sing ono..
[01:23.71]Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
[01:29.42]Kangen sing mari mari..
[01:34.93]Gancang wis teko o ati mane lego,
[01:40.66]Isun iki tunggonono..
[01:45.98]Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
[01:51.73]Krono sun.. welas asih..
[01:59.81]
[02:02.00]==suliyana, manteb neng batin==
[02:19.00]
[02:22.00]>>>
[02:23.00]>>
[02:24.00]>
[02:25.00]Sing kiro sun iki arep golet maning,
[02:30.96]Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
[02:36.40]Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
[02:41.96]Roso hang sun roso mung riko..
[02:47.52]Wiji wijine nongko katon katonen riko,
[02:53.12]Kolo riko sing ono sing ono..
[02:58.64]Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
[03:04.27]Kangen sing mari mari..
[03:10.04]Gancang wis teko o ati mane lego,
[03:15.60]Isun iki tunggonono..
[03:21.04]Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
[03:26.59]Krono sun.. welas asih..
[03:35.19]Gancang wis teko o ati mane lego,
[03:40.50]Isun iki tunggonono..
[03:45.99]Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
[03:51.65]Ojo ditinggal mulih..
[03:59.94]Wiji wijine nongko katon katonen riko,
[04:05.30]Kolo riko sing ono sing ono..
[04:11.26]Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
[04:16.58]Kangen sing mari mari..
[04:25.65]Ha a.a.a.a.., ha a.a.a.a….
[04:36.34]Ha a.a.a.a.., ha a.a.a.a….
[04:49.06]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s