Manteb Neng Batin

Versi: Suliyana

Sing kiro sun iki arep golet maning,
Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
Roso hang sun roso mung riko..

Sing kiro sun iki arep golet maning,
Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
Roso hang sun roso mung riko..

Wiji wijine nongko katon katonen riko,
Kolo riko sing ono sing ono..
Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
Kangen sing mari mari..

Gancang wis teko o ati mane lego,
Isun iki tunggonono..
Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
Krono sun.. welas asih..

reff:
Sing kiro sun iki arep golet maning,
Mung riko neng ati hang manteb neng batin..
Sing ono wong liyo welas hang sun gowo,
Roso hang sun roso mung riko..

Wiji wijine nongko katon katonen riko,
Kolo riko sing ono sing ono..
Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
Kangen sing mari mari..

Gancang wis teko o ati mane lego,
Isun iki tunggonono..
Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
Krono sun.. welas asih..

Gancang wis teko o ati mane lego,
Isun iki tunggonono..
Ojo ngalih ngalih emong ditinggal mulih,
Ojo ditinggal mulih..

Wiji wijine nongko katon katonen riko,
Kolo riko sing ono sing ono..
Kangen kangen ati kari kok tambah ndadi,
Kangen sing mari mari..
Ha a.a.a.a.., ha a.a.a.a….
Ha a.a.a.a.., ha a.a.a.a….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *