Janji Kang Lali

Versi: Ardhani Wijaya

Naliko aku ngenteni,
Tekamu wong ayu sing tak tresnani..
Semendal rasaning ati,luh tumetes ing pipi
Cah ayu kowe enggalo bali..
Rino kelawan wengi, aku mikirke kowe
Cah ayu ku ngenteni tekamu..

reff:
Janjimu mung rong taun, iki wis meh sewindu
Sliramu yo ra getun, malah nglalekke aku..
Janjimu nyenengke aku, anak lan keturunanmu
Neng kowe malah lali, marang sekabehe janji..

Opo salah lan luputku, tego ninggalke aku
Yen ngono aku sing sabar, karo garise pengeran
Yen ngono aku tansah sabar,karo garise pengeran
Tak dongakne sliramu, biso mulyo uripmu..

Suwene piye nggonku ngenteni,
Kabeh iki yo mung kanggo kowe..
Lali mangan lan ngombe, mung nggo mikirke kowe
Cah ayu ku ngenteni tekamu..

reff:
Janjimu mung rong taun, iki wis meh sewindu
Sliramu yo ra getun, malah nglalekke aku..
Yen ngono opo salahku, tego ninggalke aku
Neng kowe malah lali, marang sekabehe janji..

Opo salah lan luputku, tego ninggalke aku
Yen ngono aku sing sabar, karo garise pengeran
Yen ngono aku tansah sabar,karo garise pengeran
Tak dongakne sliramu, biso mulyo uripmu..

Suwene piye nggonku ngenteni,
Kabeh iki yo mung kanggo kowe..
Lali mangan lan ngombe, mung nggo mikirke kowe
Cah ayu ku ngenteni tekamu..
Cah ayu ku ngenteni tekamu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *