Janji Kang Lali


Ardhani-Wijaya
Versi: Ardhani Wijaya

Naliko aku ngenteni,
Tekamu wong ayu sing tak tresnani..
Semendal rasaning ati,luh tumetes ing pipi
Cah ayu kowe enggalo bali..
Rino kelawan wengi, aku mikirke kowe
Cah ayu ku ngenteni tekamu..

reff:
Janjimu mung rong taun, iki wis meh sewindu
Sliramu yo ra getun, malah nglalekke aku..
Janjimu nyenengke aku, anak lan keturunanmu
Neng kowe malah lali, marang sekabehe janji..

Opo salah lan luputku, tego ninggalke aku
Yen ngono aku sing sabar, karo garise pengeran
Yen ngono aku tansah sabar,karo garise pengeran
Tak dongakne sliramu, biso mulyo uripmu..

Suwene piye nggonku ngenteni,
Kabeh iki yo mung kanggo kowe..
Lali mangan lan ngombe, mung nggo mikirke kowe
Cah ayu ku ngenteni tekamu..

reff:
Janjimu mung rong taun, iki wis meh sewindu
Sliramu yo ra getun, malah nglalekke aku..
Yen ngono opo salahku, tego ninggalke aku
Neng kowe malah lali, marang sekabehe janji..

Opo salah lan luputku, tego ninggalke aku
Yen ngono aku sing sabar, karo garise pengeran
Yen ngono aku tansah sabar,karo garise pengeran
Tak dongakne sliramu, biso mulyo uripmu..

Suwene piye nggonku ngenteni,
Kabeh iki yo mung kanggo kowe..
Lali mangan lan ngombe, mung nggo mikirke kowe
Cah ayu ku ngenteni tekamu..
Cah ayu ku ngenteni tekamu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: annihacq]
[ar: Ardhani Wijaya]
[ti: Janji Kang Lali]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.00]Janji Kang Lali
[00:22.00]Versi : Ardhani Wijaya
[00:25.00]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Naliko aku ngenteni,
[00:37.90]Tekamu wong ayu sing tak tresnani..
[00:44.76]Semendal rasaning ati,luh tumetes ing pipi
[00:51.52]Cah ayu kowe enggalo bali..
[00:58.74]Rino kelawan wengi, aku mikirke kowe
[01:05.88]Cah ayu ku ngenteni tekamu..
[01:12.30]
[01:38.00]>>>
[01:39.00]>>
[01:40.00]>
[01:41.00]Janjimu mung rong taun, iki wis meh sewindu
[01:48.67]Sliramu yo ra getun, malah nglalekke aku..
[01:56.17]Janjimu nyenengke aku, anak lan keturunanmu
[02:02.92]Neng kowe malah lali, marang sekabehe janji..
[02:10.50]Opo salah lan luputku, tego ninggalke aku
[02:17.27]Yen ngono aku sing sabar, karo garise pengeran
[02:24.61]Yen ngono aku tansah sabar,karo garise pengeran
[02:31.43]Tak dongakne sliramu, biso mulyo uripmu..
[02:40.02]Suwene piye nggonku ngenteni,
[02:48.09]Kabeh iki yo mung kanggo kowe..
[02:54.70]Lali mangan lan ngombe, mung nggo mikirke kowe
[03:01.98]Cah ayu ku ngenteni tekamu..
[03:08.53]
[03:35.00]>>>
[03:36.00]>>
[03:37.00]>
[03:38.00]Janjimu mung rong taun, iki wis meh sewindu
[03:44.81]Sliramu yo ra getun, malah nglalekke aku..
[03:52.29]Yen ngono opo salahku, tego ninggalke aku
[03:58.96]Neng kowe malah lali, marang sekabehe janji..
[04:06.19]Opo salah lan luputku, tego ninggalke aku
[04:13.37]Neng kowe malah lali, marang sekabehe janji..
[04:20.86]Yen ngono aku tansah sabar,karo garise pengeran
[04:27.57]Tak dongakne sliramu, biso mulyo uripmu..
[04:36.53]Suwene piye nggonku ngenteni,
[04:44.21]Kabeh iki yo mung kanggo kowe..
[04:50.93]Lali mangan lan ngombe, mung nggo mikirke kowe
[04:58.27]Cah ayu ku ngenteni tekamu..
[05:04.89]Cah ayu ku ngenteni tekamu..
[05:12.40]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s