Sate Wedhus (wiwik sagita)


Versi: Wiwik Sagita

Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Yo mending wae dadi bojone..
Ora usah njajan rono rene,
Ngelilir bengi enek kancane..

Mergone aku ora kuat,
Sering sir-siran marakne mlarat..
Yo mulane saiki tobat,
Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..

reff:
Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Yo mending wae dadi bojone..
Ora usah njajan rono rene,
Ngelilir bengi enek kancane..

Mergone aku ora kuat,
Sering sir-siran marakne mlarat..
Yo mulane saiki tobat,
Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *