Sate Wedhus (wiwik sagita)


Wiwik-Sagita_5
Versi: Wiwik Sagita

Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Yo mending wae dadi bojone..
Ora usah njajan rono rene,
Ngelilir bengi enek kancane..

Mergone aku ora kuat,
Sering sir-siran marakne mlarat..
Yo mulane saiki tobat,
Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..

reff:
Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Yo mending wae dadi bojone..
Ora usah njajan rono rene,
Ngelilir bengi enek kancane..

Mergone aku ora kuat,
Sering sir-siran marakne mlarat..
Yo mulane saiki tobat,
Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..
——————
[ver: lyrics]
[id: owuqcbcq]
[ar: Wiwik Sagita]
[ti: Sate Wedhus]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:01.00]Sate Wedhus
[00:50.00]Versi : Wiwik Sagita
[00:53.00]
[00:56.00]>>>
[00:57.00]>>
[00:58.00]>
[00:59.00]Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
[01:05.03]Mending dibojo timbang dadi pacare..
[01:11.32]Ngingu wedhus untung anak’e,
[01:17.16]Mangan sate untung sunduk’e..
[01:25.00]Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
[01:31.75]Mending dibojo timbang dadi pacare..
[01:38.02]Ngingu wedhus untung anak’e,
[01:44.08]Mangan sate untung sunduk’e..
[01:50.75]
[02:11.00]>>>
[02:12.00]>>
[02:13.00]>
[02:14.00]Timbang sir-siran dikuras dompete,
[02:20.02]Yo mending wae dadi bojone..
[02:26.41]Ora usah njajan rono rene,
[02:31.77]Ngelilir bengi enek kancane..
[02:37.92]Mergone aku ora kuat,
[02:43.75]Sering sir-siran marakne mlarat..
[02:50.21]Yo mulane saiki tobat,
[02:55.80]Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..
[03:02.64]
[03:05.64]==wiwik sagita, sate wedhus==
[03:43.00]
[03:46.00]>>>
[03:47.00]>>
[03:48.00]>
[03:49.00]Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
[03:55.05]Mending dibojo timbang dadi pacare..
[04:01.16]Ngingu wedhus untung anak’e,
[04:07.37]Mangan sate untung sunduk’e..
[04:14.32]
[04:34.00]>>>
[04:35.00]>>
[04:36.00]>
[04:37.00]Timbang sir-siran dikuras dompete,
[04:43.05]Yo mending wae dadi bojone..
[04:49.67]Ora usah njajan rono rene,
[04:54.90]Ngelilir bengi enek kancane..
[05:01.28]Mergone aku ora kuat,
[05:07.13]Sering sir-siran marakne mlarat..
[05:13.44]Yo mulane saiki tobat,
[05:19.03]Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..
[05:26.12]
————–
Full mp3:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s