Opo Kae


Versi: Echa Paramitha ft. Jaka Surya

Pr:
E… opo kae,
Gondal gandul gembrandul, aduh gedene..
Dowo bentuk’e,
Ndemenakke sajak enak rasane..

E… opo kae,
Bunder bunder bentuke, aduh mencutke..
Sopo sing duwe,
Aku pengen, kepengen ngrasakke..

reff:
Lk:
Wong ayu iku duwekku,
Iki kabeh pancene duwekku..
Sing dowo cempedak jenenge,
Sing bunder duku nyamleng rasane..

Wong ayu opo sliramu,
Pengen tenan ngrasakke duwekku..
Yen pancen tenanan karepmu,
Monggo wae tak wenehke sliramu..

reff:
Pr:
E… opo kae,
Gondal gandul gembrandul, aduh gedene..
Dowo bentuk’e,
Ndemenakke sajak enak rasane..

E… opo kae,
Bunder bunder bentuke, aduh mencutke..
Sopo sing duwe,
Aku pengen, kepengen ngrasakke..

reff:
Lk:
Wong ayu iku duwekku,
Iki kabeh pancene duwekku..
Sing dowo cempedak jenenge,
Sing bunder duku nyamleng rasane..

Wong ayu opo sliramu,
Pengen tenan ngrasakke duwekku..
Yen pancen tenanan karepmu,
Monggo wae tak wenehke sliramu..
Monggo wae tak wenehke sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *