Ora Pantes


Versi: Sonny Josz

Ora pantes yen kowe karo aku,
Ora pantes yen kowe dadi bojoku..
Kowe nggolek liyane, ojo ngenteni aku
Nggolek liyane ojo ngenteni aku..

Ora pantes yen kowe karo aku,
Ora pantes yen dadi sisihanku..
Umurku papat pitu, umurmu loro telu
Mendingan wae nggolek liyane..

reff:
(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen kowe dadi bojoku,
Ora pantes yen kowe dadi bojoku..

(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen mlaku karo aku,
Ora pantes yen mlaku karo aku..
Kowe tak dungakne, kowe tak dungakne
Entok bojo sing sayang karo kowe..

Ora pantes yen kowe karo aku,
Ora pantes yen dadi sisihanku..
Umurku papat pitu, umurmu loro telu
Mendingan wae nggolek liyane..

reff:
(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen kowe dadi bojoku,
Ora pantes yen kowe dadi bojoku..

(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen mlaku karo aku,
Ora pantes yen mlaku karo aku..
Kowe tak dungakne, kowe tak dungakne
Entok bojo sing sayang karo kowe..

(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen kowe dadi bojoku,
Ora pantes yen kowe dadi bojoku..

(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen mlaku karo aku,
Ora pantes yen mlaku karo aku..
Kowe tak dungakne, kowe tak dungakne
Entok bojo sing sayang karo kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *