Emong Adoh


Eer-Erlianis
Versi: Eer Erlianis

Duh aduh kakang kulane demen,
Sebab kakang bisa gawe kangen..
Apa maning lamon wis mesem,
Sapa bae wadon pasti kesemsem..

Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
Pada demen lan maning pada seneng..
Apa maning lamon wis mlaku,
Gawe wadon mesem lan gemuyu..
Duh aduh kakang kulane demen..

reff:
Kang emong adoh pisan,
Sebab kakang watire demenan..
Aja maning sedina rong ndina,
Semenit kula emong adoh pisan..

Duh kakang kula sayang,
Kula emong adoh sing sampean..
Karna ati uwis dadi siji,
Lamon kakang lunga rasane mati..

Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
Pada demen lan maning pada seneng..
Apa maning lamon wis mlaku,
Gawe wadon mesem lan gemuyu..
Duh aduh kakang kulane demen..

reff:
Kang emong adoh pisan,
Sebab kakang watire demenan..
Aja maning sedina rong ndina,
Semenit kula emong adoh pisan..

Duh kakang kula sayang,
Kula emong adoh sing sampean..
Karna ati uwis dadi siji,
Lamon kakang lunga rasane mati..

Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
Pada demen lan maning pada seneng..
Apa maning lamon wis mlaku,
Gawe wadon mesem lan gemuyu..
Duh aduh kakang kulane demen..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vqwacpcq]
[ar: Eer Erlianis]
[ti: Emong Adoh]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:01.00]Emong Adoh
[00:25.00]Versi : Eer Erlianis
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Duh aduh kakang kulane demen,
[00:39.58]Sebab kakang bisa gawe kangen..
[00:45.98]Apa maning lamon wis mesem,
[00:51.75]Sapa bae wadon pasti kesemsem..
[00:58.67]
[01:08.02]Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
[01:13.68]Pada demen lan maning pada seneng..
[01:20.17]Apa maning lamon wis mlaku,
[01:25.99]Gawe wadon mesem lan gemuyu..
[01:32.62]Duh aduh kakang kulane demen..
[01:39.25]
[01:42.25]==eer erlianis, emong adoh==
[01:58.25]
[02:01.00]>>>
[02:02.00]>>
[02:03.00]>
[02:04.00]Kang emong adoh pisan,
[02:09.75]Sebab kakang watire demenan..
[02:15.74]Aja maning sedina rong dina,
[02:21.87]Semenit kula emong adoh pisan..
[02:28.63]
[02:41.71]Duh kakang kula sayang,
[02:46.88]Kula emong adoh sing sampean..
[02:53.25]Karna ati uwis dadi siji,
[02:59.12]Lamon kakang lunga rasane mati..
[03:06.73]Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
[03:13.26]Pada demen lan maning pada seneng..
[03:19.56]Apa maning lamon wis mlaku,
[03:25.39]Gawe wadon mesem lan gemuyu..
[03:32.04]Duh aduh kakang kulane demen..
[03:39.02]
[03:42.02]==emong adoh, eer erlianis==
[03:57.02]
[04:00.79]>>>
[04:01.79]>>
[04:02.79]>
[04:03.79]Kang emong adoh pisan,
[04:08.85]Sebab kakang watire demenan..
[04:15.33]Aja maning sedina rong dina,
[04:21.09]Semenit kula emong adoh pisan..
[04:28.06]
[04:40.66]Duh kakang kula sayang,
[04:46.44]Kula emong adoh sing sampean..
[04:52.51]Karna ati uwis dadi siji,
[04:58.45]Lamon kakang lunga rasane mati..
[05:06.15]Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
[05:12.80]Pada demen lan maning pada seneng..
[05:18.72]Apa maning lamon wis mlaku,
[05:24.59]Gawe wadon mesem lan gemuyu..
[05:31.40]Duh aduh kakang kulane demen..
[05:38.48]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s