Emong Adoh


Versi: Eer Erlianis

DUH ADUH KAKANG KULANE DEMEN,
SEBAB KAKANG BISA GAWE KANGEN..
APA MANING LAMON WIS MESEM,
SAPA BAE WADON PASTI KESEMSEM..

PASTI KABEH WADON SING NGEDELENG,
PADA DEMEN LAN MANING PADA SENENG..
APA MANING LAMON WIS MLAKU,
GAWE WADON MESEM LAN GEMUYU..
DUH ADUH KAKANG KULANE DEMEN..

REFF:
KANG EMONG ADOH PISAN,
SEBAB KAKANG WATIRE DEMENAN..
AJA MANING SEDINA RONG NDINA,
SEMENIT KULA EMONG ADOH PISAN..

DUH KAKANG KULA SAYANG,
KULA EMONG ADOH SING SAMPEAN..
KARNA ATI UWIS DADI SIJI,
LAMON KAKANG LUNGA RASANE MATI..

PASTI KABEH WADON SING NGEDELENG,
PADA DEMEN LAN MANING PADA SENENG..
APA MANING LAMON WIS MLAKU,
GAWE WADON MESEM LAN GEMUYU..
DUH ADUH KAKANG KULANE DEMEN..

REFF:
KANG EMONG ADOH PISAN,
SEBAB KAKANG WATIRE DEMENAN..
AJA MANING SEDINA RONG NDINA,
SEMENIT KULA EMONG ADOH PISAN..

DUH KAKANG KULA SAYANG,
KULA EMONG ADOH SING SAMPEAN..
KARNA ATI UWIS DADI SIJI,
LAMON KAKANG LUNGA RASANE MATI..

PASTI KABEH WADON SING NGEDELENG,
PADA DEMEN LAN MANING PADA SENENG..
APA MANING LAMON WIS MLAKU,
GAWE WADON MESEM LAN GEMUYU..
DUH ADUH KAKANG KULANE DEMEN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *