Sate Wedhus (demy)


Versi: Demy

Bangur tuku wedhus timbang tuku satene,
Bangur dirabi timbang dadi pacare..
Angon wedhus bathi anake,
Mangan sate bathi sunduke..

Bangur tuku wedhus timbang tuku satene,
Bangur dirabi timbang dadi pacare..
Angon wedhus bathi anake,
Mangan sate bathi sunduke..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Banguro baen dadi rabine..
Osing katek njajan mrono mrene,
Ngelilir bengi ono kancane..

Mergane isun wis sing kuat,
Tuwuk demenan nggarai mlarat..
Yo mulane saiki sun tobat,
Mugo baen nemu rabi dunyo akherat..

reff:
Bangur tuku wedhus timbang tuku satene,
Bangur dirabi timbang dadi pacare..
Angon wedhus bathi anake,
Mangan sate bathi sunduke..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Banguro baen dadi rabine..
Osing katek njajan mrono mrene,
Ngelilir bengi ono kancane..

Mergane isun wis sing kuat,
Tuwuk demenan nggarai mlarat..
Yo mulane saiki sun tobat,
Mugo baen nemu rabi dunyo akherat..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s