Sate Wedhus (demy)

“Sate Wedhus” Versi Demy

Bangur tuku wedhus timbang tuku satene,
Bangur dirabi timbang dadi pacare..
Angon wedhus bathi anake,
Mangan sate bathi sunduke..

Bangur tuku wedhus timbang tuku satene,
Bangur dirabi timbang dadi pacare..
Angon wedhus bathi anake,
Mangan sate bathi sunduke..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Banguro baen dadi rabine..
Osing katek njajan mrono mrene,
Ngelilir bengi ono kancane..

Mergane isun wis sing kuat,
Tuwuk demenan nggarai mlarat..
Yo mulane saiki sun tobat,
Mugo baen nemu rabi dunyo akherat..

reff:
Bangur tuku wedhus timbang tuku satene,
Bangur dirabi timbang dadi pacare..
Angon wedhus bathi anake,
Mangan sate bathi sunduke..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Banguro baen dadi rabine..
Osing katek njajan mrono mrene,
Ngelilir bengi ono kancane..

Mergane isun wis sing kuat,
Tuwuk demenan nggarai mlarat..
Yo mulane saiki sun tobat,
Mugo baen nemu rabi dunyo akherat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *