Prawan Opo Rondho

Versi: Vita KDI ft. Margono

Lk:
Dik aku takon, wangsulono kang prasojo
Iki mung guyon, jo’ ditompo neko-neko..
Saben tindak’an, seneng ijen tanpo konco
Estune sampeyan, isih prawan opo rondho..

Pr:
Mas nyuwun sewu, mbok ampun waton ngediko
Kok ndanda’ takon, mestine biso mbeda’no..
Ora wurungo wong lanang mung seneng nggudho,
Kulo niki rondho, anyaran lagi sedino..

reff:
Lk:
Klemben roti roti, urip ijen opo ra wedi
Kalau adik mau, aku sing ngancani..
Pr:
Wis jama’ lumrahe, wong lanang gede gorohe
Esuk jare tempe sore dadi dele..
Sak penak’e dewe, jebule mung lamis wae..

Lk:
Dik iki tenan, ojo mbok anggep guyonan
Aku wis ngempet, kowe kok malah sembranan..
Pr:
Yen pancen bener, opo kang dadi kandhamu
Monggo tindhak ndalem, enggal matur romo ibu..

reff:
Lk:
Dik aku takon, wangsulono kang prasojo
Iki mung guyon, jo’ ditompo neko-neko..
Saben tindak’an, seneng ijen tanpo konco
Estune sampeyan, isih prawan opo rondho..

Pr:
Mas nyuwun sewu, mbok ampun waton ngediko
Kok ndanda’ takon, mestine biso mbeda’no..
Ora wurungo wong lanang mung seneng nggudho,
Kulo niki rondho, anyaran lagi sedino..

reff:
Lk:
Klemben roti roti, urip ijen opo ra wedi
Kalau adik mau, aku sing ngancani..
Pr:
Wis jama’ lumrahe, wong lanang gede gorohe
Esuk jare tempe sore dadi dele..
Sak penak’e dewe, jebule mung lamis wae..

Lk:
Dik iki tenan, ojo mbok anggep guyonan
Aku wis ngempet, kowe kok malah sembranan..
Pr:
Yen pancen bener, opo kang dadi kandhamu
Monggo tindhak ndalem, enggal matur romo ibu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *