Ngelam-lami


Waljinah_6
Versi: Waljinah

Pancen nora disejo..,
Wong wis lali nyelo nyelo..
Katon punelit? kang neng netro,
Mulo ati, banjur melu kroso..

Najan lali yo wonge,
Hora lali marang lelabete..
Naliko podho tresnane,
Ninggal bekti, angel dilalekke..

Suwe suwe, yen digagas gawe gelo ati
Wekasane tiwas tiwas, ngelam-lami..
Paribasan upami, sambuk cilik kebacut nemahi
Sopo sing gelem ngladeni?,
Yen ditari tangeh yen nyaguhi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: iacicocq]
[ar: Waljinah]
[ti: Ngelam-lami]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 352]
[00:01.47]Ngelam Lami
[00:53.47]Versi : Waljinah
[00:56.47]
[00:59.47]>>>
[01:00.47]>>
[01:01.47]>
[01:02.47]Pancen nora disejo,
[01:09.89]Wong wis lali nyelo nyelo..
[01:19.51]Katon punelit? kang neng netro,
[01:28.99]Mulo ati, banjur melu kroso..
[01:39.67]Najan lali yo wonge,
[01:49.52]Hora lali marang lelabete..
[01:59.67]Naliko podho tresnane,
[02:09.27]Ninggal bekti, angel dilalekke..
[02:21.41]Suwe suwe, yen digagas gawe gelo ati
[02:41.42]Wekasane tiwas tiwas, ngelam-lami..
[03:00.80]Paribasan upami,
[03:09.80]Sambuk cilik kebacut nemahi..
[03:19.13]Sopo sing gelem ngladeni?,
[03:27.51]Yen ditari tangeh yen nyaguhi..
[03:38.38]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s