Ngelam-lami

Versi: Waljinah

Pancen nora disejo..,
Wong wis lali nyelo nyelo..
Katon punelit? kang neng netro,
Mulo ati, banjur melu kroso..

Najan lali yo wonge,
Hora lali marang lelabete..
Naliko podho tresnane,
Ninggal bekti, angel dilalekke..

Suwe suwe, yen digagas gawe gelo ati
Wekasane tiwas tiwas, ngelam-lami..
Paribasan upami, sambuk cilik kebacut nemahi
Sopo sing gelem ngladeni?,
Yen ditari tangeh yen nyaguhi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *