Layang Soko Taiwan

Versi: Asih Agustin

Nganti saiki aku tansah ngenteni,
Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
Kiro kiro wis petang taun lawase,
Anggonmu lungo melu dadi tki..

Nganti saiki aku tansah ngugemi,
Nganti ing tembe aku setyo ing janji..
Tak antu antu nganti tekan seprene,
Kok panggah wae durung ono kabare..

Ora tak nyono nyono, aku nompo nawolo
Gawe sesek ing dodo..
Layang soko taiwan donga critamu ing paran,
Kowe durung biso bali majikanmu nggondeli..

Nganti saiki aku tansah ngenteni,
Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
Kiro kiro wis petang taun lawase,
Anggonmu lungo melu dadi tki..

reff:
Ora tak nyono nyono, aku nompo nawolo
Gawe sesek ing dodo..
Layang soko taiwan donga critamu ing paran,
Kowe durung biso bali majikanmu nggondeli..

Nganti saiki aku tansah ngenteni,
Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
Kiro kiro wis petang taun lawase,
Anggonmu lungo melu dadi tki..
Anggonmu lungo melu dadi tki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *