Layang Soko Taiwan


Asih-Agustin
Versi: Asih Agustin

NGANTI SAIKI AKU TANSAH NGENTENI,
NGANTI SUK KAPAN ANGGONMU ENGGAL BALI..
KIRO KIRO WIS PETANG TAUN LAWASE,
ANGGONMU LUNGO MELU DADI TKI..

NGANTI SAIKI AKU TANSAH NGUGEMI,
NGANTI ING TEMBE AKU SETYO ING JANJI..
TAK ANTU ANTU NGANTI TEKAN SEPRENE,
KOK PANGGAH WAE DURUNG ONO KABARE..

ORA TAK NYONO NYONO, AKU NOMPO NAWOLO
GAWE SESEK ING DODO..
LAYANG SOKO TAIWAN DONGA CRITAMU ING PARAN,
KOWE DURUNG BISO BALI MAJIKANMU NGGONDELI..

NGANTI SAIKI AKU TANSAH NGENTENI,
NGANTI SUK KAPAN ANGGONMU ENGGAL BALI..
KIRO KIRO WIS PETANG TAUN LAWASE,
ANGGONMU LUNGO MELU DADI TKI..

reff:
ORA TAK NYONO NYONO, AKU NOMPO NAWOLO
GAWE SESEK ING DODO..
LAYANG SOKO TAIWAN DONGA CRITAMU ING PARAN,
KOWE DURUNG BISO BALI MAJIKANMU NGGONDELI..

NGANTI SAIKI AKU TANSAH NGENTENI,
NGANTI SUK KAPAN ANGGONMU ENGGAL BALI..
KIRO KIRO WIS PETANG TAUN LAWASE,
ANGGONMU LUNGO MELU DADI TKI..
ANGGONMU LUNGO MELU DADI TKI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hosqckcq]
[ar: Asih Agustin]
[ti: Layang Soko Taiwan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:17]
[00:01.06]Layang Soko Taiwan
[00:44.06]Versi : Asih Agustin
[00:47.06]
[00:50.06]>>>
[00:51.06]>>
[00:52.06]>
[00:53.06]Nganti saiki aku tansah ngenteni,
[00:59.64]Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
[01:06.06]Kiro kiro wis petang taun lawase,
[01:12.77]Anggonmu lungo melu dadi tki..
[01:19.19]Nganti saiki aku tansah ngugemi,
[01:25.74]Nganti ing tembe aku setyo ing janji..
[01:32.29]Tak antu antu nganti tekan seprene,
[01:38.96]Kok panggah wae durung ono kabare..
[01:47.96]Ora tak nyono nyono, aku nompo nawolo
[01:54.71]Gawe sesek ing dodo..
[02:00.77]Layang soko taiwan donga critamu ing paran,
[02:07.98]Kowe durung biso bali majikanmu nggondeli..
[02:16.04]Nganti saiki aku tansah ngenteni,
[02:22.24]Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
[02:28.97]Kiro kiro wis petang taun lawase,
[02:35.21]Anggonmu lungo melu dadi tki..
[02:42.03]
[02:44.05]==asih agustin, layang soko taiwan==
[03:03.34]
[03:07.34]>>>
[03:08.34]>>
[03:09.34]>
[03:10.34]Ora tak nyono nyono, aku nompo nawolo
[03:16.82]Gawe sesek ing dodo..
[03:22.11]Layang soko taiwan donga critamu ing paran,
[03:30.06]Kowe durung biso bali majikanmu nggondeli..
[03:38.14]Nganti saiki aku tansah ngenteni,
[03:43.80]Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
[03:51.02]Kiro kiro wis petang taun lawase,
[03:57.64]Anggonmu lungo melu dadi tki..
[04:04.42]Anggonmu lungo melu dadi tki..
[04:12.56]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s