Langka Katone


Wulan_2
Versi: Wulan

Dudu kanda tapi bukti,
Sampean ingkar sing janji..
Semene sabare, semene emane
Angger langka katone..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira,
Kasih sayange kula,angger digawe lara..

reff:
Ora pernah ngakui anak rabine,
Yen wis lagi ketemu karo demenane,
Ngaku masih bujangan bae..

Sun pasrah ning kang kuasa,
Bokat wis takdire..
Duwe laki sampean, demenan bae
Kakang arep kapan sadare..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira, kasih sayange kula
Angger digawe lara..

reff:
Ora pernah ngakui anak rabine,
Yen wis lagi ketemu karo demenane,
Ngaku masih bujangan bae..

Sun pasrah ning kang kuasa,
Bokat wis takdire..
Duwe laki sampean, demenan bae
Kakang arep kapan sadare..

Dudu kanda tapi bukti,
Sampean ingkar sing janji..
Semene sabare, semene emane
Angger langka katone..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira, kasih sayange kula
Angger digawe lara..
—————-
[ver: lyrics]
[id: klawckcq]
[ar: Wulan]
[ti: Langka Katone]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.05]Langka Katone
[00:28.05]Versi : Wulan
[00:31.05]
[00:34.05]>>>
[00:35.05]>>
[00:36.05]>
[00:37.05]Dudu kanda tapi bukti,
[00:40.82]Sampean ingkar sing janji..
[00:45.69]Semene sabare, semene emane
[00:51.87]Angger langka katone..
[00:56.85]
[01:04.21]Dasar wong lanang tukmis,
[01:07.98]Bli kaop ndeleng sing klimis..
[01:12.62]Masih kurang sepira, kasih sayange kula
[01:18.77]Angger digawe lara..
[01:23.14]
[01:26.66]==wulan, langka katone==
[01:46.66]
[01:49.66]>>>
[01:50.66]>>
[01:51.66]>
[01:52.66]Ora pernah ngakui anak rabine,
[01:58.77]Yen wis lagi ketemu karo demenane,
[02:05.07]Ngaku masih bujangan bae..
[02:10.02]
[02:25.23]Sun pasrah ning kang kuasa,
[02:28.67]Bokat wis takdire..
[02:32.19]Duwe laki sampean, demenan bae
[02:38.17]Kakang arep kapan sadare..
[02:44.95]Dasar wong lanang tukmis,
[02:48.35]Bli kaop ndeleng sing klimis..
[02:53.02]Masih kurang sepira, kasih sayange kula
[02:59.52]Angger digawe lara..
[03:04.15]
[03:07.29]==langka katone, wulan==
[03:27.29]
[03:30.29]>>>
[03:31.29]>>
[03:32.29]>
[03:33.29]Ora pernah ngakui anak rabine,
[03:40.05]Yen wis lagi ketemu karo demenane,
[03:46.01]Ngaku masih bujangan bae..
[03:51.40]
[04:07.08]Sun pasrah ning kang kuasa,
[04:09.85]Bokat wis takdire..
[04:13.12]Duwe laki sampean, demenan bae
[04:19.11]Kakang arep kapan sadare..
[04:25.82]Dudu kanda tapi bukti,
[04:29.45]Sampean ingkar sing janji..
[04:34.39]Semene sabare, semene emane
[04:40.64]Angger langka katone..
[04:45.02]
[04:53.25]Dasar wong lanang tukmis,
[04:56.19]Bli kaop ndeleng sing klimis..
[05:00.91]Masih kurang sepira, kasih sayange kula
[05:07.41]Angger digawe lara..
[05:11.65]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s