Bak Pao

Versi: Idris Permata

Mlenak mlenuk mendat mendut,opo yo,
Sing tengah ono irenge..
Sing weruh mung nglirik wae,ao we
Glendhak glendhuk sajak piye..

Grayah grayah pengen nyekel,sing memel
Dasare tangane gatel..
Kadung suwe ora nyekel,yo mangkel
Jebul kok rodo’ kandel..

O..bak pao, o..iku bak pao
Duh duh duh penak’e.
Aduh genduk sing alon wae,
Keri keri keri keju,
Angger lagi tekan gulu..
Tak ampet nganti kiyer kiyer..

Lho loh kok dleweran,
Mengko lak nggupak’i pakean..
Ndang yo lakokno,
Ayo enggal tutuke meneh..

Kerok’an kok pilih pipi,
Kerok’an obat tradisi..
Kerok’an gondelan sarung,
Kerok’an ojo nyambi ngambung..

reff:
Mlenak mlenuk mendat mendut,opo yo,
Sing tengah ono irenge..
Sing weruh mung nglirik wae,ao we
Glendhak glendhuk sajak piye..

Grayah grayah pengen nyekel,sing memel
Dasare tangane gatel..
Kadung suwe ora nyekel,yo mangkel
Jebul kok rodo’ kandel..

O..bak pao, o..iku bak pao
Duh duh duh penak’e.
Aduh genduk sing alon wae,
Keri keri keri keju,
Angger lagi tekan gulu..
Tak ampet nganti kiyer kiyer..

Lho loh kok dleweran,
Mengko lak nggupak’i pakean..
Ndang yo lakokno,
Ayo enggal tutuke meneh..

Kerok’an kok pilih pipi,
Kerok’an obat tradisi..
Kerok’an gondelan sarung,
Kerok’an ojo nyambi ngambung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *