Tresno Kependem (erna rizty)


Erna-Risty_1
Versi: Erna Rizty

Tresno sing neng dodo, tak jogo ing sabendino
Tresno neng ati tak uri-uri saben bengi..
Tresno kang rembuyung nambahi ati kang wuyung,
Nganti tresnaku tansah cinanggung..

Lintang lan rembulan dadi saksi janji suci,
Endahe kahanan biso gawe sengsem ati..
Angin kang sumilir amiyak swasono sepi,
Aku lan sliramu keiket janji..

Aku titah sudro tanpo bondo tanpo rupo,
Uripku kesrakat tanpo drajat tanpo pangkat..
Amung tresno tulus pisungsung kanggo sliramu,
Tampanen uripku ugo jiwo lan ragaku..
Tak suwun mring gusti saben awan lan wengi,
Aku sliramu tansah nyawiji..

reff:
Lintang lan rembulan dadi saksi janji suci,
Endahe kahanan biso gawe sengsem ati..
Angin kang sumilir amiyak swasono sepi,
Aku lan sliramu keiket janji..

Aku titah sudro tanpo bondo tanpo rupo,
Uripku kesrakat tanpo drajat tanpo pangkat..
Amung tresno tulus pisungsung kanggo sliramu,
Tampanen uripku ugo jiwo lan ragaku..
Tak suwun mring gusti saben awan lan wengi,
Aku sliramu tansah nyawiji..

kembali ke reff..lintang lan rembulan…
Tak suwun mring gusti saben awan lan wengi,
Aku sliramu tansah nyawiji..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zhlbcucq]
[ar: Erna Risty]
[ti: Tresno Kependem]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:01.06]Tresno Kependem
[00:29.06]Versi : Erna Rizty
[00:32.06]
[00:35.06]>>>
[00:36.06]>>
[00:37.06]>
[00:38.06]Tresno sing neng dodo, tak jogo ing sabendino
[00:45.15]Tresno neng ati tak uri-uri saben bengi..
[00:52.32]Tresno kang rembuyung nambahi ati kang wuyung,
[00:59.13]Nganti tresnaku tansah cinanggung..
[01:06.35]Lintang lan rembulan dadi saksi janji suci,
[01:13.28]Endahe kahanan biso gawe sengsem ati..
[01:20.64]Angin kang sumilir amiyak swasono sepi,
[01:27.68]Aku lan sliramu keiket janji..
[01:34.49]
[01:41.58]Aku titah sudro tanpo bondo tanpo rupo,
[01:48.61]Uripku kesrakat tanpo drajat tanpo pangkat..
[01:56.09]Amung tresno tulus pisungsung kanggo sliramu,
[02:02.90]Tampanen uripku ugo jiwo lan ragaku..
[02:10.19]Tak suwun mring gusti saben awan lan wengi,
[02:17.12]Aku sliramu tansah nyawiji..
[02:23.88]
[02:26.64]==erna risty, tresno kependem==
[02:47.06]
[02:50.06]>>>
[02:51.06]>>
[02:52.06]>
[02:53.06]Lintang lan rembulan dadi saksi janji suci,
[03:00.11]Endahe kahanan biso gawe sengsem ati..
[03:06.18]Angin kang sumilir amiyak swasono sepi,
[03:13.84]Aku lan sliramu keiket janji..
[03:20.09]
[03:27.74]Aku titah sudro tanpo bondo tanpo rupo,
[03:35.63]Uripku kesrakat tanpo drajat tanpo pangkat..
[03:42.97]Amung tresno tulus pisungsung kanggo sliramu,
[03:49.82]Tampanen uripku ugo jiwo lan ragaku..
[03:57.23]Tak suwun mring gusti saben awan lan wengi,
[04:03.78]Aku sliramu tansah nyawiji..
[04:10.25]
[04:13.74]==tresno kependem, erna risty==
[04:33.49]
[04:36.49]>>>
[04:37.49]>>
[04:38.49]>
[04:39.49]Lintang lan rembulan dadi saksi janji suci,
[04:46.48]Endahe kahanan biso gawe sengsem ati..
[04:53.17]Angin kang sumilir amiyak swasono sepi,
[05:00.92]Aku lan sliramu keiket janji..
[05:07.01]
[05:14.69]Aku titah sudro tanpo bondo tanpo rupo,
[05:21.61]Uripku kesrakat tanpo drajat tanpo pangkat..
[05:28.97]Amung tresno tulus pisungsung kanggo sliramu,
[05:35.83]Tampanen uripku ugo jiwo lan ragaku..
[05:43.02]Tak suwun mring gusti saben awan lan wengi,
[05:50.14]Aku sliramu tansah nyawiji..
[05:56.78]Tak suwun mring gusti saben awan lan wengi,
[06:04.01]Aku sliramu tansah nyawiji..
[06:11.84]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s