Sing Salah Milih


Sanguturu
Versi: Lia Arum

Sing salah isun milih riko,
Sing salah isun demen riko..
Wis kadhung nyangsang ring ati,
Mulo riko wong hang sung dayani..

Opo riko ngrasakno hang sun rasakno,
Opo riko ngrasakno ati hang podo..
Podo podo nduweni, podo podo ngrumangsani
Geter lan krenteke ati..

reff:
Gayuh riko sun gayuh, nganggo ganjure ati
Supoyo riko weruh, kadhung isun welasi..
Gayuh riko sun gayuh, nganggo dayunge ati
Supoyo riko weruh, kadhung isun demeni..

reff:
Sing salah isun milih riko,
Sing salah isun demen riko..
Wis kadhung nyangsang ring ati,
Mulo riko wong hang sung dayani..

Opo riko ngrasakno hang sun rasakno,
Opo riko ngrasakno ati hang podo..
Podo podo nduweni, podo podo ngrumangsani
Geter lan krenteke ati..

reff:
Gayuh riko sun gayuh, nganggo ganjure ati
Supoyo riko weruh, kadhung isun welasi..
Gayuh riko sun gayuh, nganggo dayunge ati
Supoyo riko weruh, kadhung isun demeni..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wppacucq]
[ar: Lia Arum]
[ti: Sing Salah Milih]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:01.05]Sing Salah Milih
[00:26.05]Versi: Lia Arum
[00:29.05]
[00:32.05]>>>
[00:33.05]>>
[00:34.05]>
[00:35.05]Sing salah isun milih riko,
[00:41.37]Sing salah isun demen riko..
[00:49.93]Wis kadhung nyangsang ring ati,
[00:57.71]Mulo riko wong hang sung dayani..
[01:06.70]Opo riko ngrasakno hang sun rasakno,
[01:13.91]Opo riko ngrasakno ati hang podo..
[01:22.38]Podo podo nduweni, podo podo ngrumangsani
[01:30.35]Geter lan krenteke ati..
[01:35.58]
[01:51.72]>>>
[01:52.72]>>
[01:53.72]>
[01:54.72]Gayuh riko sun gayuh, nganggo ganjure ati
[02:02.72]Supoyo riko weruh, kadhung isun welasi..
[02:10.66]Gayuh riko sun gayuh, nganggo dayunge ati
[02:18.63]Supoyo riko weruh, kadhung isun demeni..
[02:26.63]
[02:42.11]>>>
[02:43.11]>>
[02:44.11]>
[02:45.11]Sing salah isun milih riko,
[02:53.24]Sing salah isun demen riko..
[03:01.19]Wis kadhung nyangsang ring ati,
[03:08.82]Mulo riko wong hang sung dayani..
[03:16.54]Opo riko ngrasakno hang sun rasakno,
[03:24.68]Opo riko ngrasakno ati hang podo..
[03:31.61]Podo podo nduweni, podo podo ngrumangsani
[03:39.90]Geter lan krenteke ati..
[03:46.96]
[04:01.88]>>>
[04:02.88]>>
[04:03.88]>
[04:04.88]Gayuh riko sun gayuh, nganggo ganjure ati
[04:13.01]Supoyo riko weruh, kadhung isun welasi..
[04:20.79]Gayuh riko sun gayuh, nganggo dayunge ati
[04:28.74]Supoyo riko weruh, kadhung isun demeni..
[04:36.30]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s