Njajal Jampi Anyar


Nunung-Alvi_16
Versi: Nunung Alvi

Suket merang dami,
Cukul ning lelerang..
Kuat apa beli digawa wayuan,
Pusing ning pikiran..

Ning uma wedi rabi,
ning jaba ngulati..
Jajal jampi anyar selingkuh demenan,
Kula wis bli tahan..

reff:
Aja kadiran,
Wong lanang due wewenang..
Nganggep wong wadon,
Mung bisa nunggu pawon..

Sifat wong wadon,
Lir pedaringan kosong..
Ora diisi pasti wetenge kempong,
Rumah tangga tukar jajal jampi anyar..

Ning uma wedi rabi,
Ning jaba ngulati..
Njajal jampi anyar selingkuh demenan,
Kula wis bli tahan..

reff:
Aja kadiran,
Wong lanang due wewenang..
Nganggep wong wadon,
Mung bisa nunggu pawon..

Sifat wong wadon,
Lir pedaringan kosong..
Ora diisi pasti wetenge kempong,
Rumah tangga tukar jajal jampi anyar..

Suket merang dami,
Cukul ning lelerang..
Kuat apa beli digawa wayuan,
Pusing ning pikiran..

Ning uma wedi rabi,
ning jaba ngulati..
Jajal jampi anyar selingkuh demenan,
Kula wis bli tahan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: spbacucq]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Njajal Jampi Anyar]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.00]Njajal Jampi Anyar
[00:24.00]Versi : Nunung Alvi
[00:27.00]
[00:30.00]>>>
[00:31.00]>>
[00:32.00]>
[00:33.00]Suket merang dami, cukul ning lelerang
[00:38.98]Kuat apa beli, digawa wayuan
[00:45.16]Pusing ning pikiran..
[00:50.55]
[00:56.18]Ning uma wedi rabi, ning jaba ngulati
[01:02.44]Jajal jampi anyar, selingkuh demenan
[01:08.53]Kula wis bli tahan..
[01:13.70]
[01:16.26]==nunung alvi, njajal jampi anyar==
[01:51.26]
[01:54.26]>>>
[01:55.26]>>
[01:56.26]>
[01:57.26]Aja kadiran, wong lanang due wewenang
[02:03.38]Nganggep wong wadon,
[02:06.16]Mung bisa nunggu pawon..
[02:10.69]
[02:17.34]Sifat wong wadon, lir pedaringan kosong
[02:23.58]Ora diisi pasti wetenge kempong..
[02:30.30]Rumah tangga tukar jajal jampi anyar..
[02:37.86]Ning uma wedi rabi, ning jaba ngulati
[02:44.21]Jajal jampi anyar, selingkuh demenan
[02:50.88]Kula wis bli tahan..
[02:55.62]
[02:58.00]==njajal jampi anyar, nunung alvi==
[03:33.00]
[03:36.00]>>>
[03:37.00]>>
[03:38.00]>
[03:39.00]Aja kadiran, wong lanang due wewenang
[03:45.67]Nganggep wong wadon,
[03:48.31]Mung bisa nunggu pawon..
[03:52.89]
[03:59.66]Sifat wong wadon, lir pedaringan kosong
[04:05.91]Ora diisi pasti wetenge kempong..
[04:12.60]Rumah tangga tukar jajal jampi anyar..
[04:20.16]Suket merang dami, cukul ning lelerang
[04:26.75]Kuat apa beli, digawa wayuan
[04:33.16]Pusing ning pikiran..
[04:38.35]
[04:44.63]Ning uma wedi rabi, ning jaba ngulati
[04:50.02]Jajal jampi anyar, selingkuh demenan
[04:56.34]Kula wis bli tahan..
[05:01.55]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s