Lambe Lan Ati


Versi: Eduard Kasimoen

Opo kowe ora kroso,
Yen atiku nandang tresno..
Nganti tembus neng dodoku,
Aku ora biso lali, sekethipe mripatku
Tenan aku ra ngapusi kowe..

Tresnanku tulus ing ati,
Ora namung neng lambeku
Tresnanku temeko pati,
Percoyo marang awakku..

Atiku tresno sliramu,
Ra biso tak lalekke..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

reff:
Tresnanku tulus ing ati,
Ora namung neng lambeku
Tresnanku temeko pati,
Percoyo marang awakku..
Atiku tresno sliramu,
Ra biso tak lalekke..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *