Lambe Lan Ati


Eduard-Kasimoen
Versi: Eduard Kasimoen

Opo kowe ora kroso,
Yen atiku nandang tresno..
Nganti tembus neng dodoku,
Aku ora biso lali, sekethipe mripatku
Tenan aku ra ngapusi kowe..

Tresnanku tulus ing ati,
Ora namung neng lambeku
Tresnanku temeko pati,
Percoyo marang awakku..

Atiku tresno sliramu,
Ra biso tak lalekke..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

reff:
Tresnanku tulus ing ati,
Ora namung neng lambeku
Tresnanku temeko pati,
Percoyo marang awakku..
Atiku tresno sliramu,
Ra biso tak lalekke..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..
——————
[ver: lyrics]
[id: ihczchcq]
[ar: Eduard Kasimoen]
[ti: Lambe Lan Ati]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:36]
[00:01.00]Lambe Lan Ati
[00:10.00]Versi : Eduard Kasimoen
[00:13.00]
[00:15.00]>>>
[00:16.00]>>
[00:17.00]>
[00:18.00]Opo kowe ora kroso,
[00:20.78]Yen atiku nandang tresno..
[00:24.38]Nganti tembus neng dodoku,
[00:27.75]Aku ora biso lali, sekethipe mripatku
[00:36.28]Tenan aku ra ngapusi kowe..
[00:45.51]Tresnanku tulus ing ati,
[00:48.78]Ora namung neng lambeku,
[00:52.41]Tresnanku temeko pati,
[00:55.83]Percoyo marang awakku..
[00:58.97]Atiku tresno sliramu,
[01:04.11]Ra biso tak lalekke..
[01:12.59]Lambe lan ati..lambe lan ati..
[01:20.13]Ora ono irenge..
[01:25.73]Rose alenge?, rono agete?
[01:34.04]Mung kanggo kowe,
[01:36.43]Selawase tresnanku kanggo kowe..
[01:41.89]
[01:51.81]>>>
[01:52.81]>>
[01:53.81]>
[01:54.81]Tresnanku tulus ing ati,
[01:58.16]Ora namung neng lambeku,
[02:01.84]Tresnanku temeko pati,
[02:05.45]Percoyo marang awakku..
[02:08.66]Atiku tresno sliramu,
[02:14.08]Ra biso tak lalekke..
[02:22.38]Lambe lan ati..lambe lan ati..
[02:29.63]Ora ono irenge..
[02:35.90]Rose alenge?, rono agete?
[02:43.57]Mung kanggo kowe,
[02:45.83]Selawase tresnanku kanggo kowe..
[02:50.15]Lambe lan ati..lambe lan ati..
[02:56.94]Ora ono irenge..
[03:02.89]Rose alenge?, rono agete?
[03:11.48]Mung kanggo kowe,
[03:13.15]Selawase tresnanku kanggo kowe..
[03:19.25]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s