Jogja Magetan


Sonny-Josz_Ratna-Listy
Versi: Sonny Josz ft. Ratna Listy

Lk:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Mung kowing siji neng njero atiku,
Ra bakal luntur nganti putih rambutku..

Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Pirang taun, ora ketemu
Yen wis ketemu iso ilang mumetku..

reff:
Lk:
Norantika..norantika..,pengen ketemu..
Norantika..norantika..,kangen sliramu..
Senajan omongku teluk,
Pengen rasane ono neng sandhingku,
Senajano mung liwat impiku..

Pr:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Tapi sayang, seribu sayang,
Aku duwe bojo anakku wis loro..

reff:
Lk:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Mung kowing siji neng njero atiku,
Ra bakal luntur nganti putih rambutku..

Norantika..norantika..,pengen ketemu..
Norantika..norantika..,kangen sliramu..
Senajan omongku teluk,
Pengen rasane ono neng sandhingku,
Senajano mung liwat impiku..

Pr:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Tapi sayang seribu sayang,
Aku duwe bojo anakku wis loro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: knvhchcq]
[ar: Sonny josz f. ratna listy]
[ti: Jogja magetan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.68]Jogja Magetan
[00:15.68]Versi : Sonny Josz f. Ratna Listy
[00:18.68]
[00:21.68]>>>
[00:22.68]>>
[00:23.68]>
[00:24.68]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[00:30.66]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[00:36.87]Lk: Mung kowe siji neng njero atiku,
[00:42.78]Lk: Ra bakal luntur nganti putih rambutku..
[00:48.86]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[00:54.29]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[01:00.64]Lk: Pirang taun, ora ketemu
[01:06.66]Lk: Yen wis ketemu iso ilang mumetku..
[01:12.59]
[01:22.59]>>>
[01:23.59]>>
[01:24.59]>
[01:25.59]Lk: Norantika..norantika..,pengen ketemu..
[01:34.82]
[01:40.37]Lk: Norantika..norantika..,kangen sliramu..
[01:50.76]Lk: Senajan omong sediluk,
[01:56.49]Lk: Pengen rasane ono neng sandhingku,
[02:03.76]Lk: Senajano mung liwat impi..
[02:09.94]Pr: Jogja magetan, dadi kenangan
[02:15.49]Pr: Antarane, kowe karo aku..
[02:21.65]Pr: Tapi sayang, seribu sayang,
[02:27.38]Pr: Aku nduwe bojo anakku wis loro..
[02:33.57]
[02:56.33]>>>
[02:57.33]>>
[02:58.33]>
[02:59.33]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[03:04.56]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[03:10.83]Lk: Mung kowe siji neng njero atiku,
[03:16.75]Lk: Ra bakal luntur nganti putih rambutku..
[03:22.74]
[03:35.34]Lk: Norantika..norantika..,pengen ketemu..
[03:45.19]
[03:51.13]Lk: Norantika..norantika..,kangen sliramu..
[04:00.22]Lk: Senajan omong sediluk,
[04:06.59]Lk: Pengen rasane ono neng sandhingku,
[04:14.33]Lk: Senajano mung liwat impi..
[04:20.08]Pr: Jogja magetan, dadi kenangan
[04:26.01]Pr: Antarane, kowe karo aku..
[04:31.98]Pr: Tapi sayang seribu sayang,
[04:37.94]Pr: Aku nduwe bojo anakku wis loro..
[04:44.01]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s