Jogja Magetan

Versi: Sonny Josz ft. Ratna Listy

Lk:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Mung kowing siji neng njero atiku,
Ra bakal luntur nganti putih rambutku..

Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Pirang taun, ora ketemu
Yen wis ketemu iso ilang mumetku..

reff:
Lk:
Norantika..norantika..,pengen ketemu..
Norantika..norantika..,kangen sliramu..
Senajan omongku teluk,
Pengen rasane ono neng sandhingku,
Senajano mung liwat impiku..

Pr:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Tapi sayang, seribu sayang,
Aku duwe bojo anakku wis loro..

reff:
Lk:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Mung kowing siji neng njero atiku,
Ra bakal luntur nganti putih rambutku..

Norantika..norantika..,pengen ketemu..
Norantika..norantika..,kangen sliramu..
Senajan omongku teluk,
Pengen rasane ono neng sandhingku,
Senajano mung liwat impiku..

Pr:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Tapi sayang seribu sayang,
Aku duwe bojo anakku wis loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *