Hotel Malioboro


Didi-Kempot_42
Versi: Didi Kempot

Tak roso soyo pait, tak pikirke nylekit
Yen to eling kabeh, manise janjine..
Jarene janji ngene, nyatane ngono
Opo sing mbok ucapke kuwi, jebule palsu..

Tego tegane kowe, ngumbar katresnan
Yen ngerti sak durunge,
Biyen tresno ra tak pasrahke..
Nanging uwis kebacut, kari nangise
Aku percoyo kabeh coba, ono artine..

Neng ngarepe hotel malioboro,
Naliko semono, ngucapke tresno..
Neng ngarepe hotel malioboro,
Janjine setyo, ra bakal ngliyo..

Cukup semene wae, tresnaku mring kowe
Ra bakal sudi-sudi, yen diteruske..
Senajan kowe moro, njaluk ngapuro
Ra pengen tak baleni, aku ra sudi..

Tutug tutugno wae, lelakonmu kuwi
Tiwas kakean mung ngapusi, tansah mblenjani..
Tembe mburi mesti bakal, ono walese
Kowe ganti dilarani, genti diapusi..

Neng ngarepe hotel malioboro,
Naliko semono, ngucapke tresno..
Neng ngarepe hotel malioboro,
Janjine setyo, ra bakal ngliyo..

reff:
Neng ngarepe hotel malioboro,
Naliko semono, ngucapke tresno..
Neng ngarepe hotel malioboro,
Janjine setyo, ra bakal ngliyo..

Neng ngarepe hotel malioboro,
Naliko semono, ngucapke tresno..
Neng ngarepe hotel malioboro,
Janjine setyo, ra bakal ngliyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qonvcvcq]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Hotel Malioboro]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.00]Hotel Malioboro
[00:44.00]Versi : Didi Kempot
[00:47.00]
[00:50.00]>>>
[00:51.00]>>
[00:52.00]>
[00:53.00]Tak roso soyo pait, tak pikirke nylekit
[00:58.35]Yen to eling kabeh, manise janjine..
[01:04.66]Jarene janji ngene, nyatane ngono
[01:10.75]Opo sing mbok ucapke kuwi, jebule palsu..
[01:17.83]Tego tegane kowe, ngumbar katresnan
[01:23.10]Yen ngerti sak durunge,
[01:26.36]Biyen tresno ra tak pasrahke..
[01:29.63]Nanging uwis kebacut, kari nangise
[01:35.26]Aku percoyo kabeh coba, ono artine..
[01:42.07]Neng ngarepe hotel malioboro,
[01:46.57]Naliko semono, ngucapke tresno..
[01:52.74]Neng ngarepe hotel malioboro,
[01:58.66]Janjine setyo, ra bakal ngliyo..
[02:06.46]Cukup semene wae, tresnaku mring kowe
[02:12.87]Ra bakal sudi-sudi, yen diteruske..
[02:18.63]Senajan kowe moro, njaluk ngapuro
[02:24.75]Ra pengen tak baleni, aku ra sudi..
[02:31.49]Tutug tutugno wae, lelakonmu kuwi
[02:37.46]Tiwas kakean mung ngapusi, tansah mblenjani..
[02:43.34]Tembe mburi mesti bakal, ono walese
[02:49.55]Kowe ganti dilarani, genti diapusi..
[02:56.75]Neng ngarepe hotel malioboro,
[03:01.45]Naliko semono, ngucapke tresno..
[03:07.80]Neng ngarepe hotel malioboro,
[03:13.54]Janjine setyo, ra bakal ngliyo..
[03:21.14]
[03:24.00]==didi kempot, hotel malioboro==
[03:40.00]
[03:43.00]>>>
[03:44.00]>>
[03:45.00]>
[03:46.00]Neng ngarepe hotel malioboro,
[03:50.64]Naliko semono, ngucapke tresno..
[03:57.14]Neng ngarepe hotel malioboro,
[04:03.58]Janjine setyo, ra bakal ngliyo..
[04:10.62]Neng ngarepe hotel malioboro,
[04:15.66]Naliko semono, ngucapke tresno..
[04:22.42]Neng ngarepe hotel malioboro,
[04:27.39]Janjine setyo, ra bakal ngliyo..
[04:33.86]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s