Tali Roso


Versi: Hida Kartini

Lukisan gambar hatiku,
Abang ireng impekku..
Pengarep kangenku, wis dadi karepmu
Lilo tresno kanggomu..

Gede roso tresnamu,
Dadi payung uripku..
Semende awakku, pasrah neng pundakmu
Tentreme roso atiku..

Tali rosone awak’e dewe, abot nok godane
Mugo apik wae , nganti selawase..
Roso tresno neng awak’e dewe, wis dadi garise
Mugo apik wae, nganti selawase..
Mugo tinebihno adoh soko gudo..

reff:
Gede roso tresnamu,
Dadi payung uripku..
Semende awakku, pasrah neng pundakmu
Tentreme roso atiku..

Tali rosone awak’e dewe, abot nok godane
Mugo apik wae , nganti selawase..
Roso tresno neng awak’e dewe, wis dadi garise
Mugo apik wae, nganti selawase..
Mugo tinebihno adoh soko gudo..

Tali rosone awak’e dewe, abot nok godane
Mugo apik wae , nganti selawase..
Roso tresno neng awak’e dewe, wis dadi garise
Mugo apik wae, nganti selawase..
Mugo tinebihno adoh soko gudo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *