Yang Yangan


Didi-Kempot_24
Versi: Didi Kempot

Seminggu aku angel turu,
Tak rem remake mekso ora iso..
Mung mandeng potret potret neng kamarku,
Uwis suwe isih tak simpen..

Pacarku opo isih kelingan,
Nek mbolos tak jak mlaku mlaku..
Ndek mbiyen jamane jaman sekolah,
Tak gonceng numpak speda motor..

reff:
Rasane ndunyo nggonku dewe,
Ra ono wong ngganggu gawe..
Tak wanekke ngesun pipimu,
Tak wanekke ngelus rambutmu,
Ati lego atiku wis lego..

Rasane ndunyo nggonku dewe,
Ra ono wong ngganggu gawe..
Tak wanekke ngesun pipimu,
Tak wanekke ngesun lambemu,
Ati lego atiku wis lego..

Pacarku opo isih kelingan,
Nek mbolos tak jak mlaku mlaku..
Ndek mbiyen jamane jaman sekolah,
Tak gonceng numpak speda motor..

reff:
Rasane ndunyo nggonku dewe,
Ra ono wong ngganggu gawe..
Tak wanekke ngesun pipimu,
Tak wanekke ngelus rambutmu,
Ati lego atiku wis lego..

Rasane ndunyo nggonku dewe,
Ra ono wong ngganggu gawe..
Tak wanekke ngesun pipimu,
Tak wanekke ngesun lambemu,
Ati lego atiku wis lego..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bllucscq]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Yang Yangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:01.00]Yang Yangan
[00:13.00]Versi : Didi Kempot
[00:16.00]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Seminggu aku angel turu,
[00:29.70]Tak rem remake mekso ora iso..
[00:37.83]Mung mandeng potret potret neng kamarku,
[00:45.91]Uwis suwe isih tak simpen..
[00:53.31]Pacarku opo isih kelingan,
[01:00.24]Nek mbolos tak jak mlaku mlaku..
[01:08.82]Ndek mbiyen jamane jaman sekolah,
[01:16.39]Tak gonceng numpak speda motor..
[01:24.43]
[01:27.48]==didi kempot, yang yangan==
[01:49.48]
[01:52.48]>>>
[01:53.48]>>
[01:54.48]>
[01:55.48]Rasane ndunyo nggonku dewe,
[02:02.60]Ra ono wong ngganggu gawe..
[02:10.38]Tak wanekke ngesun pipimu,
[02:14.66]Tak wanekke ngelus rambutmu,
[02:19.11]Ati lego atiku wis lego..
[02:25.60]
[02:36.11]Rasane ndunyo nggonku dewe,
[02:43.45]Ra ono wong ngganggu gawe..
[02:51.28]Tak wanekke ngesun pipimu,
[02:55.71]Tak wanekke ngesun lambemu,
[02:59.83]Ati lego atiku wis lego..
[03:06.33]Pacarku opo isih kelingan,
[03:13.97]Nek mbolos tak jak mlaku mlaku..
[03:22.38]Ndek mbiyen jamane jaman sekolah,
[03:30.19]Tak gonceng numpak speda motor..
[03:37.99]
[03:40.20]==yang yangan, didi kempot==
[04:03.20]
[04:06.20]>>>
[04:07.20]>>
[04:08.20]>
[04:09.20]Rasane ndunyo nggonku dewe,
[04:16.51]Ra ono wong ngganggu gawe..
[04:24.21]Tak wanekke ngesun pipimu,
[04:28.86]Tak wanekke ngesun lambemu,
[04:32.89]Ati lego atiku wis lego..
[04:40.33]
[04:50.17]Rasane ndunyo nggonku dewe,
[04:57.23]Ra ono wong ngganggu gawe..
[05:04.96]Tak wanekke ngesun pipimu,
[05:09.46]Tak wanekke ngesun lambemu,
[05:13.52]Ati lego atiku wis lego..
[05:20.10]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s